Saagu mis saab, Ovetškin kavatseb igal juhul OM-ile minna

Aasta pärast valitseb praegusel ajal hokimaailmas suur elevus, kuna septembris lükatakse uuesti käima maailmakarikas. Turniir, kuhu lastakse kõik NHL-i staarid ilma probleemiteta peale. Sama lugu pole aga 2018. aasta olümpiamängudega, kuigi Aleksandr Ovetškin on teatanud, et tema lööb igal juhul Pyeongchangi turniiril kaasa.

(foto: tass.ru)
Hetkel puudub veel kokkulepe, mis NHL-is tähed uuesti OM-ile laseks. Venelasest ründetuus selle pärast aga ei muretse: "Sama seis oli ka Sotši olümpiaga, räägiti et NHL-i mängijatel ei lubata seal osaleda. Loodan, et osapooled jõuavad kokkuleppele."

Raske ette kujutada, kuidas NHL-i mängijad ennast ilma liigapoolse rohelise tuleta OM-ile nihverdavad, kuid Ovetškin lubab kohal olla: "Mina ja teised mängijad tuleme kindlasti olümpiale."

NHL andis Sotši mängudega seoses enda lõpliku jah-sõna alles seitse kuud enne turniiri algust.

NHL-i tähtede olümpial mängimise soovist teatas hiljuti ka NHL-i Mängijate Ühenduse esindaja Donald Fehr.

Ovetškin on alati olnud agar koondist esindama. NHL-i karjääri jooksul on tal koondiste turniiridest jäänud vahele ainult 2009. aasta MM ja seda ka vaid selle tõttu, et tuli samal ajal NHL-i playoffides mängida. Washington Capitalsi kapten on seni kaasa löönud kolmel OM-il. Nendest pole veel medalit tulnud, seega pole üllatav, et venelane veel turniiril osaleda soovib.

Kommentaarid