Wayne Simmonds sihib 30 väravaga hooaega

Philadelphia Flyersi puhul räägitakse ennekõike Claude Giroux'st ja Jakub Voracekist, kuid superduo selja taga on ka Wayne Simmonds teinud kaks edukat hooaega. Ta on kahe aastaga kogunud 110 punkti ja skoorinud 57 väravat. 30 kolli piir on seni jäänud kättesaamatuks, aga täna 27. sünnipäeva tähistav ründaja loodab selle uuel hooajal ületada.

(foto: Getty Images)
Endine Los Angeles Kingsi mees jõudis tunamullu 30-le ülilähedale, kui sellest jäi puudu vaid üks tabamus. Suure sihi kätte saamise rikkus ära kogu meeskonna nutune aasta algus. Oktoobris tuli Flyersile 11-st mängust vaid kolm võitu ning Simmondsile üks värav.

Suur tähis oli haardeulatuses ka eelmisel hooajal, aga vigastused röövisid talt seitse mängu ja nii jäi saagiks 28 kolli.


28 tabamust tuli meeskonna asekapteni poolt ka hooajal 2011/12. Oleks nagu aeg lõpuks mäest üle saada.

"30 on minu jaoks kindlasti eesmärgiks. Olen paaril korral sellele lähedal olnud. Aga seni kuni me mänge võidame ja playoffidesse jõuame, ei hooli ma sellest mitu väravat ma saan," rääkis Simmonds nädala alguses.

Eelmisel hooajal jäi Flyersil playoffidest puudu 14 punkti. Simmonds teab, mis selle põhjuseks oli: "Me mängisime väga edukalt heade meeskondade vastu, aga koperdasime nende vastu, kellel oli meiega võrdselt punkte või kes asusid meist tabelis tagapool. Peame lihtsalt oma stabiilsuse kallal vaeva nägema."

Uue hooaja alguses saab Flyers kohe varakult nii öelda omasugustega rammu katsuda - kalendri 2. ja 3. mäng on Florida Panthersi vastu.

Kommentaarid