Vahekohus määras Mike Hoffmanile töötasuks kaks miljonit

Mike Hoffman oli tänavu 27 tabamusega Ottawa Senatorsi suurim väravakütt, aga suviste lepingukõneluste ajal see fakt kellelegi väga muljet ei avaldanud. Klubi poolt ei tulnud soovitud pakkumist ning vahekohtu otsus jäi samuti kaugele 25-aastase ründaja soovidest.

(foto: Maddie Meyer/Getty Images)
Hoffman lootis pärast edukat hooaega korralikult sisse kasseerida. Palgasooviks oli 3.4 miljonit dollarit, aga Senators jäi oma pakkumistega pidama 1.75 miljoni juures. Samasse kanti läks lõpuks ka kolmanda osapoole nägemus ning kunagine drafti 5. ringi valik sai endale töötasuks kaks miljonit.

27 värava kõrvale 21 söödupunkti ladunud Hoffman saab Senatorsi palga edetabelis ründajate seas olema alles kuuendal kohal. Teiste seas jääb tema töötasu selgelt alla Mark Stone'ile, kellega koos saadi pärast Alexandre Daigle'it ja Aleksei Jašinit teiseks Senatorsi kollanokkade duoks, kes mõlemad skoorinud 20 kolli. Aasta 26+38'ga lõpetanud Stone paneb tasku 3.5 miljonit.

Kuna uus leping on vaid aastane, siis on Hoffmanil võimalik soovitav palgatõus välja pigistada järgmisel suvel. See aga eeldab seda, et ta suudab lõppenud hooaja vormi uuele aastale kaasa tassida.

Kommentaarid