Barret Jackman tunneb ennast uuesti kollanokana

Veteranist kaitsja Barret Jackman vahetas tänavu suvel esimest korda oma 12-aastase karjääri jooksul klubi. St. Louis Blues 34-aastasele mängumehele enam pikendust ei pakkunud ja nii maandus ta Nashville'is. Seal on kõike näinud ja teinud kanadalane ennast uuesti kollanokana tundmas.

(foto: foxsports.com)
Jackman sai Predatorsilt kaheaastase tehingu, koguväärtusega neli miljonit dollarit. Endine liiga parim uustulnuk on pärast klubivahetust justkui ajas tagasi rännanud. "Tunnen ennast kollanokana, tulen uude meeskonda ja ei tea mitte kedagi," räägib Jackman klubi kodulehele antud intervjuus.

Kanada koosseisus 2007. aastal MM-kulla võitnud kaitsja toob Nashville'i üle 800 mängu jagu kogemusi, aga klubivahetus on pakkunud omaette elamuse. "See on midagi uut olla kõiketeadja ja teiste abistaja asemel tüüp, kellele tuleb käest kinni hoides kõike näidata. Samal ajal on see ka lõbus. Näen uut linna ja veedan aega uute nägudega, olen ennast justkui uuesti lapsena tundmas."

Jackmani kõrval on meeskonna uueks liikmeks ka Cody Hodgson. 25-aastane ründaja on vaatamata noorele vanusele juba oma kolmandas klubis ning muljed on väga head: "Selgelt on tegu hea meeskonnaga, aga kõik organisatsiooni liikmed on suurepärased. Ootan seda, et mul tuleb nende kuttidega suurepärane hooaeg."

Predators alustab oma aastat 3. oktoobril Columbuses.

Kommentaarid