Bernier'le ja Haulale uued lepingud

Kaks vahekohtu juhtumit on taas enne lõplikku otsust lahenduse saanud. Jonathan Bernier, ainus mängumees, kelle suhtes algatati juhtum klubi initsiatiivil, ja Erik Haula on mõlemad saanud kaheaastased lepingud. Seda vahetult enne kohtu otsust.

(foto: Tom Szczerbowski/USA TODAY Sports)
Mõlema mehe kohtuistungid olid kavas reedel ja Bernier puhul näis, et lõplik otsus jääbki kolmanda osapoole kanda. Väga pikaks kujunenud kogunemine ei toonud lõpplahendust.


Lõppenud hooajal enda numbriteks 2.87, 91.2% saanud puurivaht nõudis aastast lepingut, töötasuga 5.1 miljonit dollarit. Leafsi maksimumpakkumine oli 2.89 miljonit, mis tähendab, et tema palka sooviti vähendada. Vana tehinguga oli sel aastal Bernier töötasuks 3.4 miljonit.

Uus kokkuleppe täidab tuleval reedel 27-aastaseks saava puurivahi kukrud mõlemal hooajal 4.15 miljoniga. Titele võib rahuliku südamega taas Leafsi sümboolikaga riided selga ajada.

Palka sooviti alandada ka Haulal. 24-aastane soomlane sai lõppenud hooajal 900 000 dollarit, kuid Minnesota Wild käis uue lepinguga seoses lauale vaid 750 000-lise töötasu. Ründaja samal ajal soovis 1.2 miljonit. Lõpuks jäädi pidama ühe miljoni juures.

Haula tegi pärast mullust läbimurde hooaega tänavu väga kahvatu aasta, kogudes põhiturniiril 72 mänguga vaid 14 silma (7+7). Playoffides sai ta väljakule vaid kahes kohtumises ja pidi kurioossel kombel sel ajal saama hakkama ilma riietusruumi kohata. Robert Roobal oli see sel suvel ilusti olemas.

A photo posted by RR8 (@robertrooba) on

Kui panus rünnakul jäi Haula poolt tagasihoidlikuks, siis heastas ta sealse puudujäägi vähemalt sellega, et oli karistuste surmamisel üks võtmeisikuid. Wild oli selle osas ka liiga parim meeskond - efektiivsuseks 86.3%.

Kommentaarid