Vahekohtu poolt Johanssonile määratud leping paneb Capitalsi täbarasse seisu

Eile hilisõhtul jõudsime tänavuse teise vahekohtu poolt välja jagatud lepinguni. Alex Chiassoniga pääses ühte kampa Marcus Johansson, kes sööb ära viimase suurema tüki Washington Capitalsi palgalehest. 24-aastane rootslane teenib uuel hooajal 3.75 miljonit dollarit.

(foto: csnwashington.com)
Capitalsil on nüüd pärast Johanssoni lepingut palgalehel vaba ruumi alla poole miljoni. Võinuks aga muidugi hullemini minna. Väidetavalt küsis lõppenud hooajal 20+27'ga karjääri parima aasta teinud ründaja palgaks 4.75 miljonit. Klubi nägemus oli samal ajal kolme kandis ja lõpuks vahekohus kalduski sinnapoole.

Pärast pikki sekeldusi tulnud leping võib Johanssonile rõõmu pakkuda, kuid vägagi võimalik, et see jääb üürikeseks. 2009. aasta drafti avaringi valikul seisab ees tõeline olelusvõitlus. Capitalsil on nüüd seitse ründajat, kellel aastapalgaks vähemalt kolm miljonit dollarit ning nad kõik peavad oma hinda õigustama. Suvised täiendused T.J. Oshie ja Justin Williams on Johanssoni tõenäoliselt ründajate redelil allapoole tõuganud.

Ründearsenali jõuline täiendamine tähendab, et kaitse on veidi unarusse jäetud ja see võib uuel hooajal probleeme tekitada. Kui just Braden Holtby taas hullumeelset aastat ei tee. Seejuures on Capitalsil hetkel esindusmeeskonna juures kolm puurivahti, mis tähendab, et kui oleks väga suur soov palgaruumi juurde tekitada, siis saaks selle ka ära teha.

Kommentaarid