Floridas rahuldutakse vaid playoffidesse jõudmisega

Florida Panthers on alates millenniumi algusest vaid korra playoffides mänginud, kuid uuele hooajale vastu minnes on latt enda jaoks kõrgele seatud. Olles tänavu vaid seitsme punktiga marjamaalt välja jäänud, usub väravavaht Roberto Luongo, et see tehakse uuel hooajal tasa.

(foto: Joel Auerbach/Getty Images)
Panthers oli tänavu üle pika aja tõsiselt võetav meeskond ning sai hooaja lõpuosaks Jaromir Jagri näol veelgi särtsu juurde. Vanameister korjas Panthersi särki kandes 20 mänguga 18 silma (6+12) ning jättis endast lühikese ajaga väga hea mulje. "Ta mängis ebareaalselt hästi," tunnistab meeskonna esiväravavaht Roberto Luongo, kes loodab, et 43-aastane ründesaurus suudab ka uuel hooajal oma noorte meeskonnakaaslaste kõrval näidata samasugust produktiivsust.

Samuti loodab Luongo, et kogu meeskond tervikuna jõuab järgmisele tasemele: "Eelmisel aastal ei olnud me päris kindlad selle suhtes, kuidas hooaeg välja kukub. Meil oli palju uusi nägusid ja uued treenerid. Sel aastal oleme valmis tegema järgmise sammu. Sihime playoffe ja sinna mitte jõudmine on vastuvõetamatu. Arvan, et meeskonnana mõistame seda ning samuti nõuame seda endalt."

Klubi fännide jaoks on suvi olnud üsna igav. Vabaagentide turult ei toodud esindusmeeskonda mitte kedagi ja koosseisu värskendavad vaid drafti 11. valik Lawson Crouse ning Boston Bruinsist üle toodud Reilly Smith. Püsivus võibki aga just olla selleks võtmeks, mis pantrid lõpuks playoffidesse tagasi viib. Ehk tuleb siis ka rahvas halli meeskonda vaatama. Kui lõpumängudest jäädi napilt eemale, siis kodumängude külastatavuse osas oldi ülekaalukalt viimane.

Kommentaarid