Koos Lamorielloga lahkus New Jerseyst ebausk

Uus hooaeg saab New Jersey Devilsi jaoks mitmet moodi olema harjumuspäratu. Suviseid muudatusi on klubis lihtsalt nii palju olnud. Need on viinud selleni, et uuel hooajal tuleb esimest korda üks Devilsi mängija jääle kandes kurjakuulutavat numbrit 13.

(foto: fullycoveredsports.com)
Selleks eriliseks õnneseeneks saab olema eelmisel suvel klubiga liitunud Mike Cammalleri. 27 tabamusega meeskonna suurimaks väravakütiks saanud ründaja on varem nr. 13 kandnud Los Angeles Kingsi ja Montreal Canadiensi särgis. Calgary Flamesi esindades jäi see algselt ära, kuna saabudes klubisse hooaja 2011/12 keskpaigas oli number juba Olli Jokineni selja peal. Nii müttas Cammalleri hooaja lõpuni 93-ga enne, kui oma armastatud numbri tagasi sai.

Devilsis läks 33-aastase ründaja selja peale algselt 23. Seda tänu endise peamänedžeri Lou Lamoriello ebausule. Olles klubi juures ligi kolm kümnendit töötanud ei olnudki nii mitte kellelgi võimalik kuraditosinat tähistavat numbrit endale saada. Mis on omamoodi naljakas, arvestades klubi nime.

Lamoriello Torontos 13-ga kohtumist kartma ei pea. Pärast Mats Sundini pole mitte kellelegi seda numbrit usaldatud ja nähtavasti jääb see ka nii. Ametlikult pole numbrit külmutatud, aga see on pandud "austatud numbrite" nimekirja ja neid vast igaühele välja jagama ei hakata.

Kommentaarid