Bruins pikendas Flyersi kaotuste jada kümne peale

Jõulud on praeguse seisuga Philadelphia Flyersi fännide jaoks tulemas väga masendavad. Nende lemmikmeeskond ei suuda kuidagi lõpetada juba alates 11. novembrist kestvat kaotusteseeriat. See jõudis laupäeval kümne peale, kui Boston Bruinsile alistuti kuivalt 0-3.

(foto: taiwannews.com)
Dave Hakstoli meeskond jäi seeria jooksul kolmandat korda ja kogu hooaja peale kuuendat korda nulli peale. Tuukka Rask pidi hooaja esimeseks puhtaks paberiks tegema 28 tõrjet.

"Vajame lihtsalt esimest võitu, et saaksime uuesti kergendatult hingata. Seisud on praegu kehvad. Peame asjale jälile jõudma ja tegema seda kähku," rääkis pärast mängu meeskonna kapten Claude Giroux, kelle teise kolmandiku tabamus võeti treeneri vaidega ära.

Bruins sai väravad hooaja esimese skoorinud Ryan Spoonerilt, David Pastrnakilt ja Brad Marchandilt ning võitis oma viimase seitsme peale kuuenda. Kodust eemal on võidetud neli järjest.

Väravad saadi Brian Elliotti vastu kätte 27 pealeviskega ja vaid poole mänguajaga.

Flyers kaotas viimati kümme järjest 2008. aastal ning viimase 11 aasta jooksul on see meeskonna jaoks kolmas vähemalt 10-mänguline kaotuste jada. Võtab ikka vanduma küll.


Giroux & Co võiduotsingud jätkuvad esmaspäeval Calgarys.


Bruins oli enne praegust võõrsilmängude võiduseeriat tänavu kodust eemal alistanud vaid Arizona Coyotesi.

Teised kohtumised

Minnesota Wild 2 - 1 (LA) St. Louis Blues (tipphetked)

Blues jõudis hooaja esimese kolmemängulise kaotusteseeriani, kui Devan Dubnyk pea peal seisis. Ainsa suutis ülekaalust tema selja taha panna Patrik Berglund ning kirja läks 41 tõrjet. Lisaajal tõi kodumeeskonnale võidu kaitsemees Matt Dumba. Bruce Boudreau meeskonnal on nüüd kodus viimasest kuuest võidetud viis.

Tampa Bay Lightning 5 - 2 San Jose Sharks (tipphetked)

Lightning läks viimasel kolmandikul 1-1 pealt oma teed. Tyler Johnson ja Nikita Kutšerov skoorisid mõlemad kaks korda. Pärast pisikest vigastuspausi uuesti Sharksi postide vahel olnud Martin Jones sai 38 tõrjega tööpäeva. Andrei Vasilevki pidi teises puuris toimetama vaid 27 üritusega.

Pittsburgh Penguins 5 - 1 Buffalo Sabres (tipphetked)

Sabres suutis lõpetada lõpuks üle 232 minuti kestnud põua, aga selleks ajaks oli seis juba 0-3 ja järjekordsest kaotusest, mis viimase 12 peale 11., pääsu polnud. Sidney Crosby tegi viienda järjestikuse vähemalt kahe punktiga mängu ning 1+1 sai kirja ka Jevgeni Malkin.

Washington Capitals 4 - 3 Columbus Blue Jackets (tipphetked)

Külalised suutsid 0-2 kaotusseisu kustutada, aga kui teise lõpusekunditel Aleksandr Ovetškin oma hooaja 19-ga uuesti Capitalsi ette viis, siis oli juba raske. Barry Trotzi meeskond on alates novembrist kodupubliku silme all kaotanud vaid kaks korda.

Carolina Hurricanes 3 - 2 (LA) Florida Panthers (tipphetked)

Hurricanes sai külma dušši osaliseks, kui Aleksander Barkov eelviimasel minutil viigistas, ent samaga vastati lisaajal. Seal jäi mängida vaid kaks sekundit, kui Noah Hanifin võiduvärava tegi.

Montreal Canadiens 10 - 1 Detroit Red Wings (tipphetked)

Red Wingsile korraldati saunaõhtu Paul Byroni ja Alex Galchenyuki juhtimisel. Esimene sai kirja karjääri esimese kübaratriki ning teine karjääri parimat tähistavad neli söödupunkti. Punktideta jäid üldse vaid neli meest. Carey Price'i lina määriti viimase keskel Luke Glendeningu poolt. Meeskond on pärast Price'i naasmist võitnud viis jutti. Boonusena naasis laupäeval koosseisu Shea Weber.


Vancouver Canucks 2 - 1 Toronto Maple Leafs (tipphetked)

Canucks suutis kahe avakolmandiku värava toel kodus tänavu võita alles neljandat korda. Leafsi ainus tuli kolm minutit enne lõppu James van Riemsdykilt. See pikendas Jakob Markströmi nullimänguta seeria 128 kohtumise peale. Tegu on liiga pikima seeriaga.

Arizona Coyotes 5 - 0 New Jersey Devils (tipphetked)

Oktoobri lõpus Devilsi poolt kõrbesse saadetud Scott Wedgewood näitas karjääri teise nullimänguga, millest härrad ilma jääavad. Selleks oli vaja teha 27 tõrjet. Sabresi kulgemine tähendab seda, et Coyotes ei ole enam liiga viimane.

Nashville Predators 3 - 2 (KV) Anaheim Ducks (tipphetked)

Adam Henrique sai Ducksi särgis kirja oma esimese, aga see oli hoopis Nashville uus poiss, kes mängu otsustas. Karistusvisked lõppesid 2-0 tulemusega ja viimase tegi seal Kyle Turris. Predators pani ülekaalus neljast kaks, pikendades sellega omapärast klubi rekordit - 13 mängu järjest on vähemalt üks PP koll kirjas. Lisaks on tänavu kodus vähemalt üks tulnud kõigis kohtumistes.

Dallas Stars 3 - 2 (KV) Chicago Blackhawks (tipphetked)

Stars jõudis tänu Aleksandr Radulovi ja Tyler Seguini karistusvisetele kodus viienda järjestikuse võiduni. Kogu hooaja jooksul on kodus kaotatud vaid kaks korda. Blackhawks mängis ilma Corey Crawfordita, kes on üsna ootamatult lennanud vigastud mängijate nimekirja.

Calgary Flames 5 - 7 Edmonton Oilers (tipphetked)

Ei ole Oilersil sel hooajal palju rõõmustamiseks põhjust olnud, aga vähemalt on mõlemad Alberta provintsi lahingud võidetud. Kuigi seekord läks 6-1 pealt viimasel kolmandikul korralikuks väristamiseks. Kahe väravaga pani võidule aluse Jesse Puljujärvi. Kodumeeskonna poolelt tegi kaks Sam Bennett. Tegu Todd McLellani 400. võiduga NHL-i peatreenerina. Ühtlasi on Oilers üle 31 aasta suutnud tulises vastasseisus võita kuus järjest.

Kommentaarid