Bluesi kehv vorm jätkus Calgarys

Pikalt liiga tabeli tipus Tampa Bay Lightninguga jagelenud St. Louis Blues ei juhi praegu enam isegi oma divisjoni. Põhjuseks viimase aja kehv vorm. Just Lightningule kaotatud mänguga algas seeria, mil viiest mängust on võidetud vaid üks. Järjekordne kaotus võeti vastu Calgarys.

(foto: cbc.ca)
Kohalik Flames võidutses Dougie Hamiltoni viimase kolmandiku tabamusega pärast seda, kui Michael Frolik ja Brayden Schenn olid väravaid vahetanud.

Glen Gulutzani meeskond hoidis kogu kohtumise vältel initsiatiivi, olles lõpuks pealevisetega parem 33-22.

Blues pole viimases viies mängus kordagi üle kahe värava kirja saanud. Kaks korda on jäänud väravad üldse tegemata.

"Oluliseks kujuneb töötahe ja soov võita. Tuleb ette õhtuid, kus kõik ei lähe ideaalselt ja siis tuleb lihtsalt võit kuskilt välja pigistada. Täna ei näinud me selle nimel piisavalt palju vaeva," rääkis Schenn pärast mängu.

21 tõrjega sai Flamesi väravas võidu kirja Mike Smith. Blues kasutas Carter Huttonit, kellele jäi 31 tõrjet.


Flamesil jäi Jaromir Jagr taas jalga puhkama. #68 on tänavu meeskonda saanud aidata vaid 19 kohtumises. 38 on vaja veel teha, et kerkida NHL-i ajaloos enim põhiturniiri matše kirja saanud mängijaks. Meeskonnal on kalendris järgi 47 kohtumist.

Teised kohtumised

Columbus Blue Jackets 4 - 2 Toronto Maple Leafs (tipphetked)

Viimasel ajal palju kaotanud Jackets naasis võidurajale Joonas Korpisalo 39 tõrje toel. 23-aastane soomlane on oma viimasest neljast stardist võitnud kolm.

Philadelphia Flyers 4 - 3 Detroit Red Wings (tipphetked)

Flyers tuli mitmest kaotusseisust välja ja võidutses Sean Couturier'i viimase perioodi väravast. Claude Giroux kogus kolm söödupunkti. Flyers on pärast kohutavat kaotusteseeriat jõudsalt oma positsiooni parandanud ning teiste seas näiteks ka Pittsburgh Penguinsist ette saanud.

Kommentaarid