Henrique'i esimesed väravad viisid Ducksi võidule

Nädal tagasi New Jersey Devilsi särgi Anaheim Ducksi oma vastu vahetanud Adam Henrique jõudis uue klubi eest peetud neljandas mängus esimeste väravateni. Tema kahe tabamuse toel oldi kodujääl 3-0 paremad Ottawa Senatorsist.

(foto: bostonherald.com)
Henrique tähistas tegelikult enda esimest väravat juba oma teises mängus, aga see kanti lõpuks Corey Perry nimele. Nüüd polnud aga tabamuses kahtlustki.


Teise kolmandiku alguses tehtud kohtumise avaväravale lisas 27-aastane ründaja mängu lõpuminutitel veel ühe. Vahepeale mahutas end Ondrej Kaše.

Ryan Miller jõudis 22 tõrjega karjääri 40. nullimänguni. Ameeriklaste hulgas on neid rohkem kirjas vaid Jonathan Quickil.


Senators jäi teist kohtumist järjest nulli peale ning on oma viimasest kümnest mängust kaotanud üheksa. Erik Karlsson istub karjääri pikima punktipõua peal. Varasemalt oli see kaheksa mängu, aga nüüd on see kasvanud juba kümne peale.


Ducks on viimasest üheksast võitnud vaid kaks, aga pärast Henrique'i hankimist on nelja mängu peale kolmest punktilisa tulnud.

Teised kohtumised

Toronto Maple Leafs 2 - 1 (KV) Calgary Flames (tipphetked)

Frederik Andersen tegi 47 tõrjega ulmemängu ning kuldne duo Matthews-Nylander hoolitsesid asja eest karistusvisetel. 29 üritusega piirdunud Leafs on huvitaval kombel võitnud kuus oma viimasest kaheksast mängust, kus vastasele vähemalt 15 pealeviskega alla jäädakse. Andersenil on tänavu seni kirjas enim 40+ tõrjetega mänge.


Washington Capitals 6 - 2 Chicago Blackhawks (tipphetked)

Capitals võimutses Aleksandr Ovetškini neljapunktilise esituse toel. Lisaks suutis Nicklas Bäckström murda 21-mängulise väravapõua. Blackhawks võitis viimati Washingtonis 2006. aastal.


Edmonton Oilers 2 - 4 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Pikalt ainult kaotusi tunnistanud Flyers korjas teise järjestikuse võidu. Edmontonis polnud seda alates 2013. aasta detsembrist tulnud. Todd McLellani meeskond on tänavu kodus jäänud liiga nõrgimate sekka. 14-st matšist on võidetud vaid viis.

Kommentaarid