Senators suunati Winnipegis kaotuste rajale tagasi

Reedel suureskoorilise mänguga üle pika aja võitud Ottawa Senators on uueks nädalaks kaotuste rajal tagasi. Selle eest hoolitses Winnipeg Jets, kes võttis senaatorite vastu kodus suure 5-0 võidu. Meeskonna ülekaal pealevisete osas oli koguni 49-21.

(foto: ottawasun.com)
Jets on aina rohkem austajaid võitmas ning kujunenud paljude lemmikuks karikafavoriidiks, ent hooaja esimene nullimäng tuli alles nüüd. Connor Hellebuyck sai väga kerge tööpäeva. Näiteks avakolmandikul tuli tõrjuda vaid kolm vastase üritust.

Paul Maurice'i meeskonna ülekaal pealevisete osas oli avakolmandiku lõpuks kokku 19-3 ning tablool seis 2-0. Mark Scheifele avas ülekaalust skoori ning edu suurendas Mathieu Perreault.

"See oli arvatavasti kõige domineerivam esitus meeskonnalt, kelle ridadesse ise olen kuulunud," ütles 1+2'ga lõpetanud Perreault pärast matši. "Haarasime esimesest minutist mänguohjad enda kätte. Üks hetk olid vist pealevisked juba 40-15. Olime kogu kohtumise nende väljakupoolel."

Skoorimine lõpetati vähem kui poole mänguajaga ära. Blake Wheeler, Patrik Laine ja Tyler Myers tegid 28. minutiks 5-0. Kapten Wheeler oli kohtumises eriti pöörases hoos, lisades värava kõrvale kolm söötu. Ta on nende osas 28'ga liiga liider ja hetkel liikumas üsna müstilises tempos.


Jets on nüüd kodus võitnud kuus järjest. Klubi rekord seitse pärineb Atlanta Trashersi päevilt.


38 punkti peale roninud Jets asus koos Tampa Bay Lightninguga liigat juhtima. Küll on aga Maurice'i meeskonnal üks mäng vähem peetud.

Teised kohtumised

Chicago Blackhawks 1 - 3 Los Angeles Kings (tipphetked)

Kogu hooaja vältel ebastabiilsusega hiilanud Blackhawks on hetkel järjepanu kaotamas. Kirja läks neljas järjestikune. Jonathan Quicki seljatagune õnnestus määrida alles eelviimasel minutil.  Kings sai kaks tühja võrku tehtud tabamust ning tähistab viiendat järjestikust võitu.

Vegas Golden Knights 3 - 2 (LA) Arizona Coyotes (tipphetked)

Kodumeeskonnal ei õnnestunud normaalajal kahte eduseisu võiduks mängida, kuid nendega lisaajale minemine pole ka hea idee. Reilly Smithi värav kindlustas selle, et Knights oleks võitnud seni kõik oma viis lisaajaga lõppenud kohtumist.


Colorado Avalanche 2 - 7 Dallas Stars (tipphetked)

Stars kulges rahulikult viienda järjestikuse võiduni. Juba avakolmandikuga oli Tyler Seguini väravatest 2-0 edu olemas. Kaks sai kirja ka Brett Ritchie. Avalanche on viimasest neljast kodumängust kaotanud nüüd kolm. Enne seda oli tänavu Pepsi Centeris tulnud vaid üks kaotus.

Kommentaarid