Subbani vendade esimene kohtumine lõppes Malcolmi ja Golden Knightsi võiduga

Läinud ööl võis NHL-is näha midagi, mis oli varem juhtunud vaid üheksa korda. Jääl kohtusid väljakumängijast ja väravavahist vendade paar. Malcolm Subban ja Vegas Golden Knights alistas vanema venna P.K. ja Nashville Predatorsi karistusvisetega 4-3.

(foto: Getty Images)
Kohtumine lahenes karistusvisete seeria 6. ringis, kui Reilly Smithil õnnestus Pekka Rinne üle mängida. Kahjuks ei lastud P.K.-l oma venna vastu proovida, kuigi võimalusi selleks oli mitmeid. Aga sellele vaatamata olid mõlemad mänguga rahul.

"Väga lõbus oli tema vastu mängida ja õnneks suutsime nad täna alistada," ütles Malcolm, kes püstitas 41 tõrjega noore karjääri uue rekordi.

Golden Knightsil läks algselt käest 2-0 edu, aga Erik Haula värav 40 sekundit enne normaalaja lõppu päästis külaliste naha. Pärast William Karlssoni ja James Neali väravaid pöörasid mängu pea peale Calle Järnkrok, Viktor Arvidsson ja Nick Bonino.

36 tõrjega lõpetanud Rinne pidi 23 stardi peale tänavu vastu võtma alles 7. kaotuse.


Noorim Subban oli samuti mängul kohal. Jordan vahetas sel nädalal ka klubi. Los Angeles Kings tõi ta Vancouverist 27-aastase ründaja Nic Dowdi vastu endale.

Teised kohtumised

New Jersey Devils 3 - 5 Columbus Blue Jackets (tipphetked)

Nädala alguses kodus Devilsile kaotanud jakid said revanši ning seda ajaloolise õhtu käigus. Artemi Panarin kordas viie söödupunktiga kahte klubi rekordit. Võidutabamus tuli viimase perioodi alguses Alexander Wennbergilt, kes polnud alates oktoobri keskpaigast skoori teinud.


Washington Capitals 4 - 2 New York Rangers (tipphetked)

Omapärase stsenaariumiga kohtumises oli kodumeeskond pealevisetega üle 40-25 ja avas skoori juba 14. sekundil, ent ometi sulas kaheväravaline edu üks hetk viigiks ning võidu kindlustamiseks läks vaja hiliseid väravaid. Otsustavaks tabamuseks osutus kolm ja pool minutit enne lõppu tulnud Matt Niskaneni hooaja esimene koll. Capitals jagab 12 koduvõiduga liiga parimat näitajat.

Chicago Blackhawks 3 - 2 (LA) Buffalo Sabres (tipphetked)

Blackhawks oli hädas, kuid korjas vastasseisust siiski harjumuspärase võidu. Sabres on nüüd alistatud 12 korda jutti. Viimati kaotati kodus 2003. aastal. Gustav Forsling oli 1+2'ga osaline kõigis väravates, tehes viis sekundit enne lisaaja lõppu ka võiduvärava.

Anaheim Ducks 2 - 3 (LA) Minnesota Wild (tipphetked)

Adam Henrique'i järjekordne värav aitas pardid lisaajale, ent sealt tuli tavapärane kaotus. Meeskond on alates eelmise hooaja algusest põhiturniiril 16-st lisajaast kaotanud 13. Jääb üle oma õnne kiruda. Viimsest neljast mängust on kaotatud kolm ja need kõik on tulnud pärast normaalaega.

Kommentaarid