Senators suutis üle kuu aja kodujääl uuesti võita

Ottawa Senators on pikemat aega mänginud kohutavat hokit ja selle tagajärjel oli enne eilset sündinud seeria, mil 13-st kohtumistest kaotati 12. Seejuures kodumängudes olid meeskonna fännid näinud muudkui kaotusi. Nüüd õnnestus aga neile üle pika aja taas üks võit kinkida.

(foto: cbc.ca)
Guy Boucheri meeskond oli täpsemalt koduse võiduta alates 2. novembrist, mil Detroit Red Wingsist 3-1 parem oldi. Vahepealsesse aega mahub veel üks 4-3 tulemus Colorado Avalanche'i vastu, aga see oli kodumäng vaid paberi peal. Veidral kombel ongi just pärast seda Stockholmis peetud matši senaatorite hooaeg kokku kukkumise äärel.

Mullune idakonverentsi finalist suudab aga kindlasti end veel konkurentsi mängida, kui tegutsetakse nii nagu Rangersi vastu. Meeskond tegi 3-2 võidus igal kolmandikul ühe värava ja kahel perioodil väga varakult. Bobby Ryan viis meeskonna 5. minuti alguses juhtima ning Zack Smith tegi kolmanda, kui viimast perioodi oli mängitud vaid loetud sekundid.

Senaatorite teine tuli Cody Cecilt, kes vastas Michael Grabnerilt poolt sündinud viigiväravale. Külaliste teise autoriks oli viimase perioodi 5. minutil Pavel Butšnevitš.

Craig Anderson ja Henrik Lundqvist lõpetasid mõlemad 27 tõrjega.


Kohutav mänguvorm on Senatorsi jätnud idakonverentsis tagantpoolt teiseks. Seejuures kuulub viimane wild-card just Rangersile ja kahe meeskonna vahel on kaheksa punkti.

Teised kohtumised

New York Islanders 2 - 5 Dallas Stars (tipphetked)

Kodumeeskond sai Jamie Benni (1+2) juhtimisel kaela korraliku sahmaka. Kaks väravat tulid Tyler Pitlicki sulest. 624. mängus osalenud Kari Lehtonen tõusis enim kohtumisi kirja saanud soomlasest väravavahiks ning lisaks tuli temalt 32 tõrjega 300. võit.


Detroit Red Wings 2 - 3 (LA) Boston Bruins (tipphetked)

Lisaajal kaotamist hirmsasti armastav Red Wings võttis veel ühe, kui normaalajal kaks eduseisu käest läks. Neist teine poolteist minutit enne lõppu. Lisaajal sahistas kohe avaminutil Brad Marchand. Bruins on vaikselt ja suurema tähelepanuta võitnud kaheksa oma viimasest kümnest mängust. Pooled Red Wingsi viimasest kümnest kaotusest on tulnud just lisaajaga.

Vancouver Canucks 1 - 7 Nashville Predators (tipphetked)

Ryan Johanseni ja Scott Hartnelli tagasi saanud Predators oli armutu. Pealevisete osas saavutati ülekaal 48-26 ning vähem kui poole mänguajaga oli neli tükki tehtud. Enim nautis õhtut 1+2'ga lõpetanud Craig Smith. Kaks tabamust tulid P.K. Subbanilt. Neist üks poole väljaku pealt.



Kommentaarid