Kolmeväravalise edu maha mänginud Wild pääses San Josest ikkagi võiduga

Detsembris palju lisaajavõite armastav Minnesota Wild teenis pühapäeva õhtul veel ühe. San Jose Sharksi vastu läks küll käest kolmeväravaline eduseis, kuid Nino Niederreiteri tabamus tõi meeskonnale 4-3 võidu. Bruce Boudreau hoolealused on kõik oma viimased kolm võitu teeninud just lisaajal.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Wildil oli 25 minutiga 3-0 edu olemas pärast kahte Eric Staali kolli ja Ryan Murphy tabamust. Sharks alustas comebacki teise perioodi viimasel minutil. Brent Burns jõudis siis ülekaalust oma hooaja kolmanda tabamuseni.

Burns on tänavu oma mänguvormiga olnud hädas ja kaugele jäämas viimase kahe aasta numbritest, kuid endise koduklubi vastu oli vähemalt käsi kuum. Kolmanda alguses tuli ülekaalust veel üks.

Sharks sai viigi ja punkti kätte viis minutit enne normaalaja lõppu Tomaš Hertli väravast.

Vana klubi vastu mängimist nautis ka Wildi puuris seisnud Alex Stalock. 12 tema 31-st tõrjest tulid viimasel perioodil. Martin Jones jäi kodumeeskonna väravas 20 tõrje peale.


Wild on sel kuul kerkinud heasse hoogu. Viie mängu peale on kirjas neli võitu. Sharks on viimasest viiest kaotanud kolm.

Teised kohtumised

Chicago Blackhawks 3 - 1 Arizona Coyotes (tipphetked)

Kõik väravad jäid viimasele kolmandikule ning Blackhawks võidutses Artjom Anisimovi kollist, mis tuli vähem kui viis minutit enne lõppu. Koiotte on nüüd viimase 17 kohtumise peale kolgitud 14 korda.

Toronto Maple Leafs 1 - 0 Edmonton Oilers (tipphetked)

Kõiksugu loogika järgi suureskooriliseks matšiks osutuma pidanud mäng sai oma ainsa värava 34. sekundil Zach Hymani kaudu. Curtis McElhinney jõudis 41 tõrjega karjääri kuuenda nullimänguni. Leafs võidutses vaatamata Auston Matthewsi puudumisele.

St. Louis Blues 3 - 2 (LA) Buffalo Sabres (tipphetked)

Bluesil läks kahe Evan Rodriguesi väravatega viimasel kolmandikul käest 2-0 edu, aga see andis võimaluse rekordi püstitamiseks. 36 sekundit enne karistusviskeid sai Vladimir Tarasenkost Bluesi ajaloos enim lisaajaväravaid (8) teinud mängija.

Kommentaarid