Capitalsi üllatanud Coyotes suutis üle hulga aja võita

Viimati 2. detsembril mitmete kaotuste kõrval võidurõõmu tunda saanud Arizona Coyotes suutis jõulukuul oma fännidele ikkagi ka teise triumfi pakkuda. Kodujääl oldi Washington Capitalsist parem 3-2. Kaheksandat järjestikust kaotust suudeti väga napilt vältida.

(foto: ledger-enquirer.com)

Eelnevalt oma viimasest 15-st 12 võitnud Capitals jäi pealevisetega alla 17-27, kuid tegi T.J. Oshie tabamusega mängu avavärava ning pääses hiljem Jevgeni Kuznetsovi kollist veel korra juhtima. Kõik tundus ilus ja kena, aga seda vaid kohtumise normaalaja lõpuhetkedeni.

Christian Fischer viis 1:01 enne lõpusireeni tulnud väravaga mängu lisaajale. Samuti nõelati seal valusalt.

Karistusvisked jäid vaid 27 sekundi kaugusele, mil Clayton Keller kohtumise ära lõpetas. Kodumeeskonna esimene tuli viimase perioodi alguses Christian Dvorakilt.

"Tegu on maailmaklassi meeskonnaga," kiitis vastaseid Coyotesi boss Rick Tocchet. "Neil on mitu tulevast Kuulsuste Halli liiget. Mängisime väga vastustustundlikult ja suutsime oma võimalused ära kasutada."

Postide vahel sai võidu kirja Scott Wedgewood. Capitals andis hooaja 9. stardi Philipp Grubauerile. Sakslane on nendega jõudnud vaid kahe võiduni.


Capitalsile ei meeldi eriti kõrbes käimine. Coyotesil on nende vastu kodus käsil 7-mänguline punktiseeria, mille jooksul kogunenud kuus võitu.

Teised kohtumised

Buffalo Sabres 4 - 2 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Sabres teenis alles hooaja üheksanda võidu tänu kõigile oma ründetakkudele. Ryan O'Reilly, Jack Eichel ja Evander Kane said kõik väravad kirja. Eichel isegi kaks. Mängu kõik tabamused sündisid viimasel perioodil.

Florida Panthers 4 - 2 Minnesota Wild (tipphetked)

Panthersil õnnestus viimase kolmandikuga pöörata 1-2 kaotusseis võiduks. Jonathan Huberdeau tegi kaks väravat. Matt Cullenist sai Wildi poolelt neljas aktiivne 1400 mänguga mees. Ühtlasi on ta läbi aegade neljas selle tähiseni jõudnud ameeriklane ja kokku 38. mängija.


Calgary Flames 2 - 3 Montreal Canadiens (tipphetked)

Canadiens oli pealevisetega üle 35-23, aga tegi viimasel kolmandikul 3-0 eduseisust enda elu veidi huvitamaks. Flamesil on sellest kuust ette näidata vaid neli võitu.

Kommentaarid