Drouini draama: noor ründeäss keeldus AHL-is mängimast

Jonathan Drouini lahkumissoov on viimaste nädalate jooksul jäänud lihtsalt kaane alla podisema, ent eile hilisõhtul läks seis uuesti kuumaks. Noor ründeäss keeldus AHL-is mängimast ning selle peale saatis Tampa Bay Lightning ta palgata puhkusele.

(foto: Brad Rempel/USA TODAY Sports)
Drouin oleks eile Torontos pidanud tegema oma kaheksanda mängu AHL-is. Mängupaigas oli ta meeskonnaga kohal, ent jääle siiski ei läinud. Lightning teatas, et Drouinile on määramata ajaks mängukeeld pandud.

Selle peale lasi Drouini esindaja Allan Walsh välja taas ühe pressiteate, milles oli kirjas: "Kui Tampa Bay Lightning Jonathan Drouini Syracuse'i saatis, siis oli sellel kaks eesmärki 1) vormikogumine, kuna tal oli vigastuse tõttu mänge vahele jäänud, 2) tõestada, et ta on vigastusest täielikult taastunud. Jonathan on nüüdseks mänginud seitse mängu viimase 14 päeva jooksul."

Walsh lisas, et Lightning olevat teatanud mõned päevad tagasi, et Drouiniga seotud vahetustehing on lähedal. Seetõttu tehti ettepanek Drouini mitte mängitada, sest võimalik vigastus oleks võinud tehingu nurjata. Sellest Walshi sõnul klubi keeldus ja nii siis otsustati ise väljakule mitte minna.

Agent märkis teates eraldi, et "Jonathan ei olnud valmis riski võtma". Ent siin lõhnab juba päris vängelt selle järele, et noorel poisil on lihtsalt pea sassi aetud.

Drouin ütles alles paar päeva tagasi NHL-i ametlikule kodulehele: "Tulin siia oma mängu kallal vaeva nägema. Kui punktid tulevad, siis tulevad, kui mitte, siis mitte. See ei ole mulle eesmärgiks. Tahan lihtsalt oma mängu mängida."

20-aastasel kanadalasel on AHL-is seitsme mänguga kirjas 2+1. Väidetavalt on pool liigat teda skautimas käinud. Kuid iseasi, kui palju huvilisi pärast värsket episoodi järgi on jäänud. Kes võiks tahta mängijat, kes võib üks hetk oma töö tegemisest keelduda?

Kommentaarid