Ennustusvihjed 18/01/16

Suuremate probleemideta tuli järjekordne kasumiga õhtu. Lightning jõudis viiemänguline võiduseeriani, Penguins sai hooaja suurima võidu ning Blackhawks oli Blackhawks. Ducks tegi ka iseenesest täitsa korraliku esituse, aga tasavägine mäng kaotati. Seejuures mahtus Kingsi tabamuste hulka üks Sami Vataneni õnnetu omavärav.

(foto: Jack Dempsey/AP Photo)
Winnipeg Jets vs Colorado Avalanche - Jets võit @ 1.70, 4 ühikut

Avalanche võitnud seni mõlemad omavahelised vastasseisud, aga need jäävad novembri lõppu, kust algas Patrick Roy meeskonna hooaja parim periood. Viimase aja tulemused on aga taas olnud kehvapoolsed. Nädala jooksul kaotati neljast mängust kolm ja skoorimisega tekkisid suured raskused. Nüüd tuleb väravaid otsida liiga ühe parimas hoos oleva väravavahi vastu. Connor Hellebuyck on kodus kümnest stardist võitnud seitse ja lasknud ainult 2.29 väravat. Semjon Varlamov on uue aastanumbri sees kuue stardiga lasknud 19 väravat.

San Jose Sharks vs Ottawa Senators - Sharks normaalajaga võit @ 2.00, 3 ühikut

Senators sai nädalavahetusel pärast mõningat pausi võõrsilt taas kaks punkti kätte, aga ei saa öelda, et see mäng võideti. Kings lihtsalt kaotas selle. Viimase 14 võõrsilmängu jooksul oli see senaatoritele alles kolmandaks võiduks. Seejuures pole alates oktoobri lõpust-novembri algusest järjestikuseid võõrsilmänge võidetud. Sharks on pärast üsna masendavat jõulukuud uuesti hoogu läinud. Kirjas viis järjestikust võitu ning isegi kodus on hakanud tulemused tulema.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid