P.K. Subban vilekoorist: "See oleks pidanud valjem olema."

Pärast Carey Price'i vigastust kummuli vajunud Montreal Canadiens sai läinud ööl järjekordse tagasilöögi. Esimest korda alates aastast 1985 kaotati järjestikused mängud liiga viimase satsi vastu. 2-5 tulemusega lõppenud matš läks eriti nässu P.K. Subbanil, kes vastastele kaks väravat kinkis. Selle järgselt saatis teda vilekoor, aga 26-aastase kaitsja sõnul pidanuks see veel valjem olla.

(foto: hockeyfeed.com)
Subbani eksimused tulid ka mõlemad väga halval ajal. Esimene teise kolmandiku keskel mõned minutid pärast seda, kui Devante Smith-Pelly väravast oli 0-2 pealt ühe kaugusele jõutud.


Teise puhul oli ka mäng uuesti tasavägine, aga Subbani lohakas sööt võttis meeskonnalt võimaluse viimastel minutitel viiki jahtida.


"Olin vilekoori väärt," mainis Subban pärast mängu. "Ausalt öeldes oleks see pidanud isegi valjem olema. Ma ei mänginud hästi."

Meeskonna esikaitsja on alates nädala algusest gripiga võidelnud, ent seda ta vabanduseks ei toonud: "Oleksin arvatavasti ise ka end välja vilistanud, kui oleksin vaadanud seda, mida ma tegin. Ilmselgelt tahan paremini mängida. Ma mõistan miks seda tehti. Andsin kaks väravat ja põhimõtteliselt kaks punkti ära."

Canadiensi fännid on kehva seeria käigus lõpuks kannatuse kaotanud. Eelmisel nädalal saatis vilekoor ka Andrei Markovit.

Kommentaarid