Ennustusvihjed 25/01/16

Eilsest tuli uue aasta esimene kaotusteta õhtu. Kuigi Sharks vs Kings mängust sai panuse tagasi päris viimasel hetkel. Väravad ei tahtnud kuidagi voolama hakata ja kahe kolmandikuga oli kirjas ainult üks, ent lõpuks tilkusid viis tükki ikkagi kokku.

(foto: Getty Images)
Columbus Blue Jackets vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 1.83, 3 ühikut

Jakkidel endiselt peatreener puudu ning ega Canadiensil vist ei teki praeguse mänguvormi juures paremat võimalust jõuda alates novembri lõpust esimest korda järjestikuste võitudeni. Võit Torontos tuli napilt, aga iseenesest tegi meeskond korraliku esituse. Jackets oli samal ajal Bostonis ka täitsa konkurentsivõimeline, aga tänavu on Atlandi divisjoni vastu mängimine väga raske olnud - 11-st mängust 10 kaotust.

Dallas Stars vs Calgary Flames - Stars normaalajaga võit @ 1.80, 3 ühikut

Kohtuvad läänekonverentsi üks parimatest ja üks halvimatest. Ometi on senised kaks vastasseisu võitnud just eeldatavalt nõrgem. Tõsiasi, mis näitab kuivõrd keeruline on kõigi panustamishuntide jaoks tänavu ennustamine olnud. Ent panustaks ikkagi sellele, et kolmandat korda üllatust ikkagi ei juhtu. Stars kaotas eelmise kodumatši, ent oma fännide silme all pole veel tänavu järjestikustest kohtumistest võiduta välja tuldud. Flames oli eile Carolinas väga nadi ning võõrsilmängude tulemuste osas edestatakse ainult kahte meeskonda.

Rangers & Wild kombo @ 2.40, 3 ühikut

Rangers tegi eile Ottawas arvatavasti hooaja halvima esituse. Igatahes oli peatreener Alain Vigneault pärast matši väga pahane, märkides et oma koha mängisid välja ainult Henrik Lundqvist ja Jesper Fast. Nüüd peab end kodupubliku ees uuesti näitama. Kodu on ka tänavu kindluseks olnud, sest 24-st matšist on võidetud 17. Külas Sabres, keda seitse mängu järjest kolgitud.

Wild võõrustab Coyotesit, kes oma visadusega nädalavahetusel ühe kombo nässu keeras, aga üritaks ikkagi uuesti. Mike Yeo meeskond viimasel ajal väga kahvatult tegutsenud, võites ainult ühe viimasest seitsmest, kuid motivatsioon peaks siin tohutu olema, sest tegu viimase kohtumisega enne Tähtede mängu. Coyotes võõrsil võitnud kaks järjest, aga viimane kolmene seeria jääb eelmise aasta veebruarisse. Näib ebatõenäoline, et nüüd Minnesotas, kus külalistel alati raske, seda jada õnnestub korrata.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid