Ennustusvihjed 24/01/16

Paljulubav laupäev läks lõpuks ikkagi aia taha. Bruins sai oma võidu kätte, aga seda alles karistusvisetega pärast 2-0 edu maha mängimist, Lightning tegi arvatavasti oma viimaste aastate ühe halvima kolmandiku väga kehval ajal ning Kingsile maksis kätte aeglane algus.

(foto: heraldsun.com)
Carolina Hurricanes vs Calgary Flames - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.92, 3 ühikut

Väga üllatav, et väravate liin on ainult 5.0 peal. Kohtuvad meeskonnad, kes väravavahtide tõrjete efektiivsuse osas liiga viimase kolme seas. Samuti Flames kaitse osas üks liiga halvimaid ja seetõttu on tänavu nende 45 matši jooksul olnud ainult 13 sellist, kus viite väravat pole täis tulnud. Hurricanes ka kaitse osas viimase kümne seas. Ei suudeta küll väga skoorida, ent vaatamata sellele viimase 13 jooksul kümme mängu neil olnud vähemalt viie väravaga.

Chicago Blackhawks vs St. Louis Blues - Blackhawks võit @ 1.67, 3 ühikut

Teooria: Blackhawksil läks Florida trip aia taha, kuna pilgud olid juba selle kohtumise peal. Eks oma suurimaid rivaale ole alati mõnusam kottida. Senisest kahest omavahelisest vastasseisust on mõlemad ühe võitnud, kuigi Blues sai enda oma kätte päris veidras matšis, kus avakolmandiku järel oldi 2-5 taga. Lõpuks saadi lisaajal 6-5 võit. See aga viimase 30 Chicagos käigu ajal alles 8. võiduks. Blackhawks tänavu ainult korra kolm järjest kaotanud ning kodus on kogu hooaja jooksul oldud suurepärased.

San Jose Sharks vs Los Angeles Kings - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.85, 3 ühikut

Omavahel kohtuvad kaks väsinud meeskonda. Kings teeb viimase üheksa päeva jooksul oma kuuenda mängu ja Sharks kaheksa päeva jooksul viienda. Väsinud keha vaevab ka pead ning see viib valede otsusteni. Loodetavasti kaitses. Mõlemad ka tegelikult väravaid kõvasti armastanud viimasel ajal. Ainul kolm Sharksi viimasest 16-st on lõppenud vähem kui viie värava ning Kingsi puhul on selleks mängude arvuks neli. Mõlema viimase 16 sekka mahub ka omavaheline matš, kus oli kokku kaheksa kolli. Vähemalt viis on olnud ka kahes teises tänavuses omavahelises kohtumises.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid