Michel Therrien ja Canadiensi mängijad toetavad üksteist

Montreal Canadiensi peatreeneri Michel Therrieni jaoks algas uus nädal päris närvesöövalt. Pühapäeva hilisõhtul läksid liikvele jutud, et tema töökoht on suures ohus. Vaatamata hapuks läinud seisule toetavad aga mängijad teda ning ühtlasi toetab Therrien oma hoolealuseid.

(foto: thehockeywriters.com)
Meeskonna nimel võttis pärast teisipäevast 1-4 Boston Brinsile allajäämist sõna Max Pacioretty. Kapten ütles: "Ta on praeguse mõõna ajal olnud fenomenaalne ja see teeb praeguse olukorra eriti raskeks. Ma ei jõua ära imestada, kui hästi ta sellega toime on tulnud ja kuivõrd positiivselt meelestatud ta meie suhtes on. Õhtu õhtu järel pole me suutnud tema nimel hästi esineda ja see on frustreeriv, kuna me kõik riietusruumis usume üksteisesse."

Bruinsile kaotatud mäng kukutas ka vahepeal ülekaalukalt Atlandi divisjoni juhtinud Canadiensi playoffide kohtadelt välja.

Alates detsembri algusest on Canadiens kaotanud 17 mängu ning teispäevane lüüasaamine oli 11. kord, mil luuserina tuli koju minna vaatamata sellele, et vastasest saadi rohkem pealeviskeid väravale.

Therrien aga endiselt usub meeskonna võimetesse: "Mul on kõrini sellest, et mängijaid kritiseeritakse. Nende tööeetika on olnud silmapaistev. Nii ka täna. Saan neilt paluda ainult seda, et nad mängivad struktuuris, mis annab neile väravavõimalusi ja laseb kaitses kindlalt tegutseda. Mänguplaani elluviimine pole alati õnnestunud, aga nii on see kõigi meeskondade ja mängijate puhul. Ent need kutid ei vääri kriitikat selle eest, et pingutavad."

Pärast ilusat hooaja algust on asjad päris nihu läinud.


Samas tundub, et Therrien ei pea siiski oma töökoha pärast kartma. Peamänedžer Marc Bergevin ütles eile, et 52-aastane kanadalane jääb igal juhul hooaja lõpuni Canadiensi peatreeneriks. Saame näha, kas tegu on sõnapidaja mehega või mitte.

Kommentaarid