Devils pani oma resultatiivseima kaitsja kuueks aastaks lukku

Eelmisel hooajal New Jersey Devilsi kaitsjate seas enim punkte (31) kogunud Damon Severson on enne treeninglaagri algust uue lepingu peale saanud. Devils tegi endise drafti 2. ringi valikuga kuueaastase kontrahti, mille väärtuseks 25 miljonit dollarit.

(foto: pucksandpitchforks.com)
Devils korjas Seversoni ära 2012. aasta draftis ning on alates debüüthooajast 2014/15 saanud temalt ridamisi soliidseid esitusi. Augustis 23-aastaseks saanud mängumehel on kokku 203 mängu peale kirjas 69 punkti (9+60).

"Oleme rõõmsad, et saime Damoni kuni hooaja 2022/23 lõpuni lepingu peale," muljetab klubi peamänedžer Ray Shero. "Damon annab meie hokiklubile olulise dimensiooni ja ta on noor kaitsemees, kellega töötamine meile elevust pakub. Tehing näitab meie omanike pühendumust seoses sellega, mida üritame siin ehitada. Ootame põnevusega võimalust aidata Damonil mängijana kasvada ja areneda."

Seversonist sai mullu alates hooajast 2013/14 Devilsi esimene kaitsja, kes kogunud vähemalt 25 söödupunkti. Tema 28-st söödust 13 tulid ülekaalust, mis jättis ta kõigi liiga kaitsemängijate seas jagama 13. kohta. Samas pundis olid mitmed tuntud tegijad nagu näiteks P.K. Subban ja Duncan Keith.

New Jerseys on kaitsjate hulgas suurema lepingu peal vaid kapten Andy Greene, kelle keskmiseks töötasuks viis miljonit.

Kommentaarid