Wild võttis Dallasest harvaesineva võidu

Kui on olemas üks koht, kus Minnesota Wildile ei meeldi mängida, siis on selleks kindlasti Dallas. Olgu selleks siis omapärane needus, mis tingitud sellest, et 90ndate alguses kolis Stars Texase osariiki just Minnesotast või midagi muud. Igatahes sel korral õnnestus Wildil üks harvaesinev võit ära võtta.

(foto: Glenn James/Getty Images)
Wildi jaoks oli tegu läbi aegade 27. Dallase külastamisega ning tänane 2-1 triumf on alles viiendaks võiduks. See mängiti välja kaotusseisust. Antoine Roussel viis oma hooaja viiendaga Starsi teise kolmandiku kuuendal minutil ette.


Prantslase värava juures oli üheks eeltöö tegijaks Aleš Hemsky, kes korjas pärast hooaja esimest matši oma esimese punkti.

Kodumeeskonna edu püsis kümme minutit. Mullustes playoffides rohkelt tähelepanu saanud Erik Haula on uue hooaja alguses olnud vaikne, kuid leidis nüüd õigel ajal endale täpselt õige koha.


Paha litri ära kinkimine tuli Brenden Dilloni poolt. Soomlase jaoks on tegu hooaja teise kolliga.

Võrdselt kulgenud kohtumises - lõpuks pealevisked Starsile 28-22 - tehti võiduvärav ära viimase kolmandiku esimesel minutil. Peaosaliseks teine soomlane Mikael Granlund.


Pärast kaotusseisu jäämist tuli Starsilt kümme pealeviset, aga Darcy Kümper, kes lõpetas eelmise mängu tõrjeprotsendiga null, oli sel korral tasemel. Stars hoiti vaid ühe värava peal olgugi, et enne mängu sai selgeks, et kaks põhikaitsjat Marco Scandella ja Jonas Brodin ei saa kohtumises osaleda. Mehi vaevab mumps, mis on ka Anaheim Ducksi probleemide taga.

Stars on nüüd kodus kaotanud kuus mängu jutti. Viimati juhtus selline piinlik seeria viis aastat tagasi. Seejuures on üldse meeskonnal üheksast kodumängust tänavu kirjas vaid üks võit. Nii palju siis tähtede poole sihtimisest.

Meeskonna fännide rõõmuks mängitakse homme taas võõrsil, kust on kirjas kaks järjestikust võitu. Võõrustajaks Chicago Blackhawks. Minnesota Wild naaseb koju, kus on tänavu oldud peaaegu laitmatud. Enne matši Winnipeg Jetsi vastu on seitsmest mängust kirjas kuus võitu.

Kommentaarid