Stars ja Sharks vahetasid kaitsjaid

Dallas Starsi peamänedžeril Jim Nillil on käsil tegus reede. Olles äsja Jason Spezzaga uue lepingu sõlminud, sukeldus alates eelmise aasta aprillist ametis olev Nill vahetustehingute vägevasse ja värvikasse maailma. Partneriks võeti San Jose Sharks.

(foto: sportsblogs.star-telegram.com)
Stars loobus 24-aastasest kaitsjast Brenden Dillonist, kellega alles uus leping tehti ja tõi sisse kaks aastat vanema Jason Demersi. Lisaks saadi Sharksilt endale ka drafti kolmanda ringi valik. Samuti säilitab Sharks 35% Demersi 3.15 miljoni dollarilisest aastapalgast.

Mõlemad on tänavust aastat alustanud pettumust valmistavalt ja nähtavasti loodavad mõlemad pooled, et keskkonna muutus suudab mehed taas mängima panna. Dillonil on 20. matšiga kirjas vaid üks punkt, Demers on sama arvu kohtumistega enda nimele saanud kolm silma.

Tehing on selles mõttes üllatav, et Dillonit nähti korraliku tulevikumehena, aga Nill on hakanud pärast kehva hooaja algust oma meeskonda raputama ja eks kuidagimoodi tuleb lõpuks ka mängumootor käima saada. Ja ega muidugi noorte kaitsetalentide ikaldust Dallases ei ole. Mitmed eelmisel hooajal AHL-is Calderi karika võitnud mängumehed on juba lastud NHL-i müttama ning näib, et usaldust neile jagub.

Kui vigastustetont kumbagi meest maha ei murra, siis saavad nad end vanale leivaandjale tõestada 20. veebruaril ja 7. aprillil, mil Stars ja Sharks teevad selle hooaja viimased omavahelised mängud. Novembri alguses peetud esimese matši võitis Sharks 5-3.

Kommentaarid