Predators tõusis taas Kesk divisjoni liidriks

Nashville Predatorsi hoog ei taha kuidagimoodi raugeda. Edmonton Oilersi vastu võetu juba oma hooaja 15. võit. Mullu lõpetati kogu hooaja raames 38. võiduga. Seega on edasiminek olnud väga muljetavaldav. Oilersi vastu tõi võidu Pekka Rinne supermäng.

(foto: Mark Huphrey/AP Photo)
Soomlasest väravavaht, kelle eelmine hooaeg läks puusavigastuse tõttu aia taha, tegi 1-0 võidumängus 37 tõrjet. Oilers oli üritavam pool ja lasi Predatorsil, kes sai koosseisu tagasi Mike Fisheri, lisaaega vajanud kohtumise jooksul enda väravale vaid 25 üritust. Viktor Fasth tuli kõigi nendega toime kuni lisaaja lõpuhetkedeni.

Kui karistusvisete seeriani oli minna veidi üle minuti, siis suutis Filip Forsberg lõpuks viigiseisu katki murda. Noore rootslase jaoks on see juba hooaja kümnes tabamus. Talendikas ründaja, kellest Washington Capitals kurikuulsal kombel 2013. aasta märtsis loobus, on vägisi aasta uustulnuka auhinnaga ära jooksmas.

Lisaaja alguses oli supervõimalus Oilersil kaks punkti endale võtta. 13 sekundit oli mängitud kui Shea Weber kattis väravaalas litri ja külalised said karistusviske. Selle jättis aga Jordan Eberle realiseerimata.


Selle matšiga said läbi ka nende kahe omavahelised kohtumised sel hooajal. Predators võitis kõik kolm koguskooriga 8-2.

Kommentaarid