Hanseni kübar tõi Canucksile magusa võidu

Hooaega väga ilusalt alustanud, aga viimasel ajal võitude ja kaotuste vahel hüpelnud, Vancouver Canucks sai koduväljakul ilusa võidu Chicago Blackhawksi üle. Taanlane Jannik Hansen sai kirja karjääri esimese kübaratriki ja Canucks võitis 4-1.

(foto: Anne-Marie Sorvin/USA TODAY Sports)
Lisaks Hansenile oli Daniel Sedini karjääri 1000. mängus Canucksi eest täpne ka Radim Vrbata. 19-aastane Bo Horvat tegi kolme sööduga lõppenud mängu. Viimane teismeline, kes Canucksi eest kolme punktiga mängu tegi oli praegune klubi president Trevor Linden. Aastaks oli siis 1990.

Blackhawksi ainsa värava tegi Kris Versteeg ja see tuli arvulisest ülekaalust. Corey Crawford oli sunnitud teist õhtut järjest mängima, kuna Antti Raanta on endale viirushaiguse külge korjanud.

Canucksi väravas säras Ryan Miller, kelle jaoks oli tegu hea enese taastõestamise matšiga. Just tema ebakindel tegutsemine aitas Blackhakwsil mulluste playoffide avaringis St. Louis Bluesi konkurentsist kõrvaldada.


Teised kohtumised:

Winnipeg Jets 2 - 4 St. Louis Blues (tipphetked)

0-1 taha jäänud Blues otsustas kohtumise saatuse viimasel kolmandikul. Sinna 2-2 seisu pealt minnes tegi kolmandiku alguses juhtvärava Winnipegis sündinud Ryan Reaves. Lisaks sai teine Winnipegi oma poiss Alexander Steen kohtumises kirja kaks söötu. Alakeha vigastus lõpetas Jay Bouwmeesteri ligi kümne aasta pikkuse järjestikuste mängude seeria. 737 matši oli USA profispordi pikim "raudmehe" seeria. Selle esimene mäng toimus 2004. aasta 6. märtsil. Liiga rekord 964 mängu kuulub Doug Jarvisele.

New York Rangers 5 - 0 Montreal Canadiens (tipphetked)

Rangers sai esimest korda üle 11 aasta põhihooajal kirja teise järjestikuse nullimängu. Henrik Lundqvist tegi 21 tõrjet. Väravad tulid kõik erimeeste poolt. Chris Kreider lõpetas kahe sööduga.

Anaheim Ducks 2 - 1 Arizona Coyotes (tipphetked)

Võit on Ducksi jaoks üle kolme nädala esimene, mis saadud normaalajaga! Selle tõid ära Kyle Palmieri ja Patrick Marooni tabamused. Viimane lisas oma kontole ka ühe söödu. 26 tõrjega lõpetanud Frederik Anderseni nullimängu rikkus viimasel kolmandikul Keith Yandle. Coyotes on nüüd Ducksile kaotanud seitse järjestikust matši. Pärast Bouwmeesteri auti langemist hoiab nüüd pikimat järjestikuste mängude seeriat Ducksi Andrew Cogliano, kes pole pärast oma 2007. aastal tehtud debüüti vahele jätnud mitte ühtegi kohtumist - kokku on neid 562.

Kommentaarid