Blackhawksile Anaheimist kerge võit

Hooaega skoorimisprobleemidega alustanud Chicago Blackhawks on selgelt hoogu sisse saamas. Nüüd, kus Anaheim Ducksi vastu on kirjas 4-1 võit, saab meeskond uhkustada sellega, et viimases kuues matšis on tehtud 25 väravat. Suur võit on hea kättemaks kodujääl saadud kaotuse eest. Oktoobri lõpus võttis Ducks Chicagost 1-0 võidu.

(foto: Debora Robinson/Getty Images)
Blackhawks oli pealevisetega sel korral lõpuks üle 38-24. Avakolmandikku domineeriti 11-6. Esimene värav tuli kaheksandal minutil Brad Richardsi poolt.


2-0 oli tablool veidi vähem, kui viis minutit hiljem. Duncan Keith leidis ilusa sööduga Andrew Shaw.


Ducks sai esimese - ja lõpuks ka viimase - Corey Crawfordi selja taha kolm minutit enne pausi. Tabamuse autoriks Hampus Lindholm.


Blackhawks jätkas teisel kolmandikul domineerimist ja selle keskpaigas lõpetati kolmanda väravaga kohtumine põhimõtteliselt ka ära. Ducksi kaitseliin pidas arukaks mõtteks jätta Patrick Kane värava ette täiesti vabaks. Kena sööt väravale tuli Kris Versteegi poolt.


Kaks punkti tõenäoliselt juba kotis läksid kõik Blackhawksi mängijad välja arvatud Johnny Oduya rõõmsameelselt puhkusele. Rootslase seina sõitmise eest sai esmalt Rene Bourque kaheminutilise karistuse, aga sellele järgnes vahetult enne kolmandiku lõpusireeni Kyle Palmieri palju tõsisem rünnak, mis lõppes Oduya jaoks ka katkise näoga.


Kuna antud olukorras hüppas Dan Carcillo jääle kraaklema, siis jäi Blackhawks viieminutilisest ülekaalust ilma. Järelejäänud kolmega ei suudetud ka midagi tõsist ette võtta.

Viimasel kolmandikul võttis Frederik Andersen ilusate tõrjetega mitu Blackhawksi väravat ära ja järgmist tabamust nähti alles minuti enne lõppu. Kane tegi tühja võrku oma õhtu teise.

Ducks teatas vahetult enne kohtumist, et Tampa Bay Lightningust on järgmise aasta drafti kolmanda ringi valiku eest hangitud kogenud kaitsja Eric Brewer. Abi läheb meeskonnal tõesti sinise joone peal vaja, kuna samuti teatati täna sellest, et Francois Beauchemin võib kuni neljaks nädalaks jäält eemale jääda ja Clayton Stoneril on raskusi mumpsist taastumisega.

Kommentaarid