Canucks on lisaajale käega löönud

3 vs 3 lisaaja formaadi on fännid enamjaolt positiivsete emotsioonidega vastu võtnud, aga seda on kindlasti kirumas Vancouver Canucksi toetajaskond. Nende lemmikmeeskond pole seni võitnud mitte ühtegi lisaaega ning nagu nüüd selgunud, siis on ka meeskond sellele käega löönud.

(foto: Getty Images)
Canucks sai eelmise nädala lõpus kaks korda taas lisaaega proovida ning võib öelda, et kõik läks plaanipäraselt. Mängud lõppesid karistusvisetega ning kokku saadi kolm punkti.

Plaanipäraselt lõppes asi seetõttu, et Daniel Sedin tunnistas pärast pühapäevast Florida Panthersi vastu peetud mängu, et kui kohtumine üle normaalaja läheb, siis ongi meeskonna eesmärgiks venitada see karistusviseteni.

"Rääkisime omavahel, et hakkame lisaajal kinniselt mängima ning loodame karistusvisetele. Me mängime seda nagu karistuste surmamist. Ringi uisutamine väsitab. Nüüd seisame paigal ja üritame kaitsta. See pole ilus, aga nii peame me mängima," rääkis Sedin.

Canuckil läksid hooaja esimesest kümnest kohtumisest pooled üle normaalaja. Ühest pigistati karistusvisetega võit välja, aga ülejäänud neli kaotati lisaajal. Nendele on järgnenud veel kolm lisaajaga tulnud kaotust. Karistusvisetega on läinud selgelt paremini - kaotuseid ja võite on kirjas võrdne arv (2).

Eelmise nädalavahetuse mängudes sai Willie Desjardinsi meeskond kahe matšiga lisaminutitel kirja vaid neli pealeviset. Ainult kaks neist läksid väravale.

Arvestades tänavust seisu Vaikse ookeani divisjonis, siis võib Canucksi taktika muutus just olla erinevuseks playoffidesse pääsu ja kevadel golfiradadele kolimise vahel.

Kommentaarid