Ennustusvihjed 07/12/15

Eilse võib vist ristida hooaja kõige pingevabamaks panustamisõhtuks. Hurricanes ja Coyotes paugutasid juba 1. kolmandikuga neli väravat ja Devils sai oma kolm kätte 24 minutiga. Blackhawks jäi kummalise väravaga eduseisust ilma, ent mängis siiski võidu välja.

(foto: msnbc.com
Boston Bruins vs Nashville Predators - Bruins võit @ 1.78, 3 ühikut

Bruins võõrsil tänavu olnud parem kui kodus, aga sellest hoolimata on meeskonnal TD Gardenis 3-mänguline võiduseeria. Predatorsil selja taga kaks väga kehva nädalat. Viimasest üheksast on kaotatud seitse ning eelmist mängu ei suudetud isegi pärast nelja värava tegemist võita. Seejuures on ka kodust eemal viimasest üheksast seitse kaotust. Lisaks Bostonis neli mängu järjest kaotatud ja viimane võit aastast 2003. Rääkimata sellest, et viimase kaheksa mängu jooksul on vastastel lastud realiseerida üle 40% ülekaalu olukordadest ja Bruins on 30.6% kogu liiga parim PP sats.

Colorado Avalanche vs Minnesota Wild - Wild võit @ 2.03, 3 ühikut

Meeskonnad mängisid alles paar õhtut tagasi Minnesotas ning Wild võitis kindlalt 3-0. Kohtumise jooksul saadi kirja üle kahe korra rohkem pealeviskeid. Viimasest üheksast omavahelisest vastasseisust sellega Wildile läinud nüüd kaheksa. Avalanche ei suutnud kodus hooaja alguses isegi 3-väravalist viimase kolmandiku edu Wildi vastu võiduks mängida. Lõhnab juba needuse järgi.

Bruins vs Predators & Canucks vs Sabres mõlemad normaalajal üle 4.5 värava @ 2.53, 2 ühikut

Eelpool mainitud Bruinsi ülekaalu efektiivsus ja Predatorsi vähemuse segadus peaks kõvasti väravatele kaasa aitama. Seni on vaid kaks Bruinsi 12-st kodumängust 60 minutiga näinud vähem kui viis väravat. Predatorsil rohkem olnud väikese skooriga mänge, kuna meeskonda vaevanud probleemid rünnakul. Ent eelmises kohtumises saadi neli kolli kirja ning rünnak võiks siin edasi susiseda, kuna Bruins kaitses olnud päris kahtlase väärtusega.

Canucks viimase 16 mängu jooksul 14 korda lasknud vähemalt kolm väravat. Seejuures 13 korral on need ära tulnud normaalajaga. Enda väravad on viimasel ajal kokku kuivanud, aga Sabres ei hiilga just kaitse poole pealt, olles viimase kolme jooksul kaks korda lasknud normaalajal neli tükki. Lisaks on ise kõvasti skooritud - viimase viie keskmine saak ligi neli.

Tulemused. Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.

Kommentaarid