Ennustusvihjed 04/12/15

Päris naljakas õhtu selja taga. Capitals, kes justkui võitu ei väärinud, sest praktiliselt kogu mängu käigus oldi turmtule all, vedas välja, aga teised kaks, kes oma kohtumisi domineerisid, vedasid alt. Predatorsi viimase minuti värava raamide kolistamine hea kokkuvõte sellest, kuidas õnnest jäi puudu.

(foto: Kevin Hoffman/USA TODAY Sports)
Buffalo Sabres vs Arizona Coyotes - Sabres normaalajal üle 2.5 värava @ 1.80, 3 ühikut

Coyotes mängib teist õhtut järjest ning on kodust eemal viimasel ajal päris masendav olnud. Viimasest kuuest viis kaotust ja neis kõigis on lastud vähemalt kolm väravat. Sabresil pärast kehva seeriat vähemalt punkt kirjas kolmest järjestikusest mängust ning kaks neist on võidetud. Seejuures on kõigis tehtud neli väravat. Kehva kaitse vastu peaks trend jätkuma.

Anaheim Ducks vs San Jose Sharks - Ducks võit @ 1.87, 3 ühikut

Jätkub ehteestlaslik jonn. Sharks võitnud võõrsil seitse järjest, aga ükskord peaks see seeria ju katkema. Ducks viimasel ajal kodus korralikult mänginud ja viimase 11 jooksul näiteks punktideta jäänud vaid kaks korda.

Blue Jackets & Stars kombo @ 2.72, 2 ühikut

Sinijakid võõrustavad Panthersit, kes pole alates 2008. aastast võõrsil viite mängu järjest võitnud. Blue Jackets olnud viimasel ajal skoorimisega raskustes, kuid kodust kirjas korralikud tulemused - viimasest viiest neli võitu.

Stars on Edmontonis, kus kodumeeskond viimases matšis Bruinsit üllatas. Ent pärast Connor McDavidi kaotamist pole Todd McLellani hoolealused kordagi kahte mängu järjest võitnud. Lisaks on viimasest 20-st omavahelisest matšist Oilersil vaid neli võitu.

Kommentaarid