Stamkos rääkis suu puhtaks, ei soovi Tampast lahkuda

Steven Stamkose ümber on sel hooajal palju jutte olnud, kuna läheneme hooaja keskpunkti ning endiselt pole tal uut lepingut. Ent Tampa Bay Lightningu kapten üritab nüüd suu puhtaks rääkimisega spekulatsioonidele piduri peale panna.

(foto: vavel.com)
Stamkos lõpetas reedel Washington Capitalsi vastu ühe oma karjääri pikima väravapõua. Hooaja 11. ja 12. tabamuse vahele jäi kümme mängu.


Tuju oli pärast seda kindlasti hea ja võimalik, et just seetõttu võttis ta hooaja sees esimest korda seoses lepingupikendusega sõna.

25-aastane ründeäss teatas: "Olen alati öelnud, et kujutan ette end siin tiitlit võitmas ja tahan seda teha. Olime eelmisel aastal sellele lähedale ja olen kapten ning tahan olla meeskonna liider."

Kuna lepingukõnelustest pole olnud ei kippu ega kõppu, siis on isegi kõige usaldusväärsemad allikad märkinud, et Tampasse jäämise asemel on palju tõenäolisem see, et Stamkos ikkagi lahkub. "Need pole isegi ligilähedal tõele. On väga palju informatsiooni, mis ei vasta tõele," märkis Stamkos nende juttude kohta.

Stamkos kummutas ka spekulatsioonid, et tema ja meeskonna peatreeneri Jon Cooperi läbisaamine pole kõige parem.

"Ka see on vale," ütles Stamkos juttude kohta, et just peatreeneri tõttu ei tee ta uut lepingut. "On nii palju artikleid kirjutatud Coopi ja minu kohta. Kuidas nad saavad teada, mis riietusruumis toimub? Palju sellest on lihtsalt spekulatsioon. Lihtsalt lugu, mis otsib põhjuseid, et kõlaks tõepärasena. Põhjuseks, miks keegi midagi konkreetset pole öelnud, on see, et polegi millestki rääkida olnud."

Lisaks märkis Stamkos, et ta pole üksi selles olukorras. Pikenduseta on ka Los Angeles Kingsi täht Anze Kopitar. Kuigi viimased kõlakad on vihjanud sellele, et sloveeniga pannakse peagi allkirjad paberile. Võimalik, et Kingsi fännidele tahetakse jõulukinki korraldada.

Kommentaarid