Canadiens ei vajuta vaatamata Price'i vigastusele paanikanuppu

Eile sai selgeks, et Montreal Canadiens peab kuni kuus nädalat Carey Price'ita hakkama saama. Sellesse vahemikku jääb umbes 20 kohtumist, kuid klubi ei kavatse paanikanuppu vajutada. Peamänedžer Marc Bergevin usub, et praegune väravavahtide valik on keerulise perioodi üle elamiseks piisavalt hea.

(foto: gohabsgo.com)
Bergevin tunnistas, et seis muutuks alles siis, kui kolm puurivahti vigastuste küüsi jääks. "Meil on Mike, Ticker (Dustin Tokarski) ja Zach (Fuchale) mängis viimases kohtumises väga hästi. Tean, et ta on noor väravavaht, aga selleks ongi sul süsteemis nii palju puurivahte," ütles Bergevin.

Mike Condon asendas Price'i alguses ülihästi, kuid viimased tulemused enam väga silmapaistvad pole olnud. Eelmisest seitsmest matšist on temaga võidetud vaid kolm. Olgugi, et mõned numbrid näitavad, et 25-aastane puurivaht on isegi Price'ist paremini tegutsenud.


Samas pole muidugi mitte ükski väravavaht viimase viie hooaja jooksul Price'ist rohkem nullimänge kirja saanud (24) ja tema näol on meeskonnast puudu väärt lüli.

Kuna Price vajus pärast ühte traumat väga kiirelt uuesti vigastatute nimekirja, siis hakkasid levima spekulatsioonid, et ta toodi liiga vara väljakule tagasi.

Need jutud lükkas Bergevin ümber: "Põhinedes tohtrite ja Carey enda hinnangule ning kõigile teistele asjaoludele - ta osales kahes kohtumises ning treeningutel ja tundus korras olevat - ei saa öelda, et ta vigastas end seetõttu, et tuli liiga ruttu tagasi."

Kommentaarid