Ennustusvihjed 05/12/15

Pantrid hammustasid taas läinud ööl, aga õnneks ei pidanud seda väga taganutma, sest ootamatult kadunud rünnaku tõttu kärsatas Stars nagunii kombo ära. Läks aga kirja kuu esimene kasumiga õhtu. Sabresil polnud skoorimisega absoluutselt probleeme ja Ducks jäi jalkaskooriga napi, aga kindla võidu.

(foto: Eric Bolte/USA TODAY Sports)
Carolina Hurricanes vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 1.76, 3 ühikut

Hurricanesil on asjad viimasel ajal päris hapuks läinud. Viimasest 11-st on kaotatud üheksa ja kui varem suudeti vähemalt lisaaegu välja pigistada, siis viimased kolm nüüd kaotatud üldskooriga 5-13. Canadiens viimasest 11-st omavahelisest mängust võitnud 9 ja kui Mike Condon suudab nõrku väravaid vältida, siis ei tohiks järjekordses võidus kahtlust tekkida.

Detroit Red Wings vs Nashville Predators - Red Wings võit @ 1.88, 3 ühikut

Tore fakt - Red Wings on viimase kahe mänguga saanud kirja 90 väravale läinud pealeviset. Samuti on kaks matši järjest skooritud viis kolli. Ei tõota just head meeskonnale, kes viimasest neljast kolm kaotanud ja võtab võõrsilmängudest kaasa veel nukramad numbrid - viimasest kaheksast ainult kaks võitu.

St. Louis Blues vs Toronto Maple Leafs - Blues normaalajaga võit @ 1.77 4 ühikut

Leafs taas James Reimerita ning see midagi hea ei tõota. Noore väravavahi Garret Sparksiga alustati küll muinasjutuliselt, aga tema teine start lõppes Winnipegis 1-6 häbiga. Blues kaks hooaega järjest võitnud mõlemad omavahelised kohtumised ja tõenäoliselt liigutakse ka tänavu selle poole.

Tulemused.

Kommentaarid