Ennustusvihjed 12/12/15

Tundub, et enne jõule on võetud ette plaan rõõmustada kodufänne. Viimase kahe õhtu jooksul on 14-st mängust kodusatsid võidutsenud 11 korral. Oilersi haruldane kodune võiduseeria ja Hurricanesi harv võõrsilvõit tõid eilsest kahjumi.

(foto: rantsports.com)
Boston Bruins vs Florida Panthers - Bruins võit @ 1.70, 4 ühikut

Panthers on Bostonist viimase 11 külastuste käigus võiduga ära läinud vaid korra. Bruins jäi eelmises kodumängus Predatorsil alla, aga üle kuu aja pole oma fännide eest kahte järjestikust kaotust tulnud. Bruins tänavu divisjoni kaaslaste vastu 10-st võitnud seitse ning see trend võiks jätkuda.

Buffalo Sabres vs Los Angeles Kings - Sabres võit @ 2.50, 2 ühikut

Läheks siit uuesti sinilindu püüdma. Sabresi viimase aja tulemused pole olnud kiita, aga mängiti kodust eemal. See on üsna tavapärane, et kui välisturnee untsu läheb, siis suudetakse end esimeseks kodumänguks väga hästi häälestada. Lisaks on ka Sabresil hetkel kodus kaks võitu järjest kirjas. Kings alustas sel nädalal kuuest kohtumisest koosnevat välisturneed ning esimesest kahest matšist on pärast normaalaega võit välja pressitud. Nüüd vastas "mingisugune" Sabres ja küll ära tuleb. Aga pole väga palju Buffalost neid võite tulnud - viimasest 11-st vaid üks.

Lightning vs Capitals üle 4.5 & Canadiens vs Senators alla 6.5 värava kombo @ 2.20, 3 ühikut

Esimeses kohtumises saavad liiga kõige ohtlikumate snaiprite meeskonnad taas kokku. Viimase 12 kohtumine jooksul on vaid üks Lightningu ja Capitalsi vahel olnud selline, kus väravaid normaalajal läinud kirja vähem kui viis.

Canadiens ja Senators kohtumas tänavu juba kolmandat korda ning esimesed kaks on olnud väravatevaesed - tulemusteks 3-1 ja lisaajaga 2-1. Pärast väravaterohket hooaja algust on Canadiensi viimase 18 matši jooksul vaid kaks olnud sellised, kus tulnud normaalajaga rohkem kui kuus tükki.

Arizona Coyotes vs Carolina Hurricanes - Coyotes võit @ 1.91, 3 ühikut

Coyotesil kodus kirjas kena võiduseeria ja eile jätkati seda isegi varuväravavahiga. Täna eeldatavasti postide vahel tagasi Mike Smith, kes pole kordagi viimase kolme kodumängu käigus üle kahe värava lasknud. Hurricanes kaks mängu järjest paugutanud kümme kolli, aga kuna hooaja lõikes on väravad siiski päris raskelt tulnud, siis võiksid numbrid ennast veidikene uuesti tasandada. Puuris arvatavasti Cam Ward, kes tänavu võõrsil kümnest matšist võitnud vaid kaks.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid