Blue Jackets tahab Ryan Johansenit minema puksida

Eelmise aasta sügisel pikalt lepingupikenduse osas vägikaigast vedanud Columbus Blue Jackets ja Ryan Johansen on taas tülli pööranud. Meeskonna esiründaja kukutati eelmises mängus pingile ning arvatavasti ei lasta teda täna üldse väljakule.

(foto: sportsglory.com)
Blue Jackets on täna külas Arizona Coyotesil, kaasas 5-mänguline kaotusteseeria. Lisaks on detsembris seni kaheksast matšist võidetud vaid üks. Mõni kohtumine on olnud selline, mille peale peatreener John Tortorella on pidanud punastama.

Kehvas seerias on patuoinaks tehtud Johansen, kellel kogunes teisipäeval Dallases mänguaega vaid 11:03. Tortorella jättis ta teist korda viimasel kolmandikul täielikult pingile. 23-aastase ründaja hooaja numbrid 6+16 on täitsa viisakad, aga temale heidetakse ette kaitses mitte pingutamist ning eelmises mängus olevat ta kogu kohtumise käigus uimaselt tegutsenud.

Kuna Johanseni panus on olnud nii peatreener kui klubi juhtkonna hinnangul ebapiisav, siis on asutud teda klubist minema puksima. Mitmete allikate kohaselt on peamänedžer Jarmo Kekäläinen aktiivselt vastuolulisele ründajale kosilast otsimas.

Johanseni leping kestab 2017. aasta suveni ning tema keskmiseks töötasuks on neli miljonit dollarit. Kui tuju on hea, siis on kahtlemata tegu väga ohtliku mängumehega, seega tõenäoliselt tahtjatest puudust pole. Kuid vaevalt, et Blue Jackets oma mulluse parima sööduandja (45) odavalt ära annab.

Kommentaarid