Milan Lucic unistab Vancouveris mängimisest

Milan Lucic ei ole pärast 2011. aasta karikavõitu Vancouveris kindlasti mitte kõige sümpaatsem spordikangelane, aga võimalik, et see seis kunagi muutub. Suvel Los Angeles Kingsiga liitunud ründaja on tunnistanud, et unistab oma kodulinna meeskonna eest mängimisest.

(foto: Winslow Townson/AP)
Lucic skooris 2011. aasta finaalseerias kaks väravat, kui Boston Bruins lõpetas oma 39-aastase karikapõua magusa 7. mängu võiduga, mis tuli just Vancouveris. Mõned kohalikud härrad pole seda nähtavasti talle senimaani andestanud. See pole aga 27-aastast ründajat ära hirmutanud.

"Ma ei tea, mis juhtuma hakkab. Mul on lepingust aasta järgi ja võin siirduda vabaagentide turule. Lapsest saadik on olnud minu unistuseks mängida oma kodulinnas Canucksi eest," tunnistas Lucic ühes intervjuus.

Enne LA-sse siirdumist kaheksa hooaega Bostonis veetnud ründaja mineku Vancouverisse muudaks intrigeerivaks ka see, et seal ootab teiste seas ees Ryan Miller. Aastani 2017 klubiga lepingut omav väravavaht ei meenuta pärast ühte 2011. aastal juhtunud intsidenti Lucicit kindlasti mitte heade sõnadega. Kui just mälu lühikene pole.


Aga saagu, mis saab. Hetkel on jõuline ründaja keskendunud vaid Kingsi tegemistele: "Meie koosseis on endiselt väga sügav ja võimeline veel kord karikavõidule konkureerima. Seega hetkel muretsen rohkem selle kui millegi muu pärast."

Kommentaarid