Babcock pole rahul meeskonna veteranidega

Toronto Maple Leafs tegi kontrollkohtumistele ülieduka alguse, kui võitis kolm matši järjest, aga sellele seeriale on nüüd järgnenud kolm kaotust. Läinud ööl jäädi Buffalos alla 0-4 ning see on peatreeneril Mike Babcockil harja punaseks ajanud.

(foto: thestar.com)
Leafs jäi nulli peale teist mängu järjest. Eelnevalt oli Montreal Canadiensile kaotatud jalkaskooriga 0-1. Kui varem oli Babcock mänginud sega koosseisuga, siis nüüd oli suur osa parimatest poegadest jääl, kuid silma jäädi vaid negatiivse poole pealt.

"Meie noored olid minu arvates head, aga me ei saanud mitte midagi oma esimestelt ründekolmikutelt," märkis Babcock, kelle meeskonna vastu tegi Jack Eichel kontrollkohtumistes juba oma teise vähemusest tulnud värava.

Leafsi koosseisu mahtusid nii Tyler Bozak, Nazem Kadri, James van Riemsdyk kui ka Joffrey Lupul, aga parimateks ründajateks võis pidada aasta taguse drafti 8. valikut William Nylanderit ning 21-aastast Connor Browni, kes oli mullu 61 silmaga AHL-i kõige resultatiivseim kutt.

Babcock jätkas: "Arvan, et vennad, keda võib meie parimateks mängijateks pidada, polnud piisavalt head, isegi mitte lähedal sellele. Nad peavad teistele eeskujuks olema, see on nende töö. Ei saa noortele lootma jääda. Vajame, et meie veteranid mängisid õiget moodi. Võime noortest rääkida, see on näidismängudes tore lisalugu, aga peame oma mängijad korralikult mängima saama."

Isegi kapteni Dion Phaneufi võimas "tervitus" 18-aastasele Brendan Guhle'ile ei suutnud meeskonda käima tõmmata.


Leafs paneb oma kontrollkohtumistele punkti kahe matšiga Babcocki endise leivaandja Detroit Red Wingsi vastu.

Kommentaarid