Red Wingsi laager sai õõvastava alguse

Kõik klubid on nüüdseks hooajaeelsed treeninglaagrid lahti löönud ja juba homme peetakse esimesed kontrollkohtumised. Detroit Red Wingsi esimene sessioon algas aga koleda pauguga. Jääl saadi olla vaid kümme minutit kui pärast ühte kokkupõrget tuli teha pikem paus.

(foto: John L. Russel/AP Photo)
Darren Helm ja kutsega väljavalitute sekka pääsenud Jerome Verrier tegid sedamoodi lähitutvust, et esimene läks peatraumaga haiglasse ning teine lahkus murtud jalaluuga. "Kahjuks ei suutnud me kumbagi piisavalt kiirelt hoiatada," kommenteeris peatreener Jeff Blashill.

Kõik juhtus nii kiiresti, et paljudel jäi intsident üldse nägemata. "Kuulsin seda (kokkupõrget), keerasin ümber ja nägin neid kukkumas. See oli väga õudne. Noor poiss oli väga suurtes valudes. Pidin põlvele toetuma ja tundsin end halvasti." rääkis Johan Franzen.

Usuti, et 21-aastasel Verrier'l olid üsna head võimalused endale AHL-is või ECHL-is mängimiseks leping teenida. Eelmisel hooajal kogus ta QMJHL-is kahe erineva meeskonna eest mängides 40 kohtumisega 25 punkti (8+17).

Valus pauk on see muidugi ka Helmile. 28-aastane ründaja suutis mullu üle mitme hooaja teha enamvähem vigastustevaba hooaja, aga nüüd jätab peapõrutus ta esialgu nädalaks väljakult eemale. Peatraumadega on tal varem olnud suuri probleeme.

Kommentaarid