Vesey otsustas Rangersi kasuks

Üks hokimaailma põnevamaid noormängijaid Jimmy Vesey tegi kõigile fännidele nädalavahetuse ja selle planeerimise lihtsamaks, teatades juba oma uue koduklubi nime. Selleks sai New York Rangers. 23-aastane ameeriklane sõlmis kolmeaastase lepingu.

(foto: nypost.com)
Vesey otsus on pettumuseks mitmetele klubidele. Eriti kodulinna meeskonnale Boston Bruinsile, kes oli temaga kohtumiseks kohale kutsunud kõik meeskonna põhimängijad.


Pärast otsuse selgumist on mõne mängija kommentaar ka üsna kibe olnud.



Havardi ülikoolis viimasel kahel hooajal keskmiselt 0.8 kolli skoorinud ja 1.49 punkti kogunud ründaja on aga mõistagi ise oma otsusega väga rahul.

"Olen ülimalt rahul, et kuulun Rangersi organisatsiooni. Põhinedes meie jutuajamistele tundus New York olevat sobivaim koht," kommenteeris Vesey oma otsust, lisades küll, et koheselt ei maksa temalt suuri tegusid looda. Ta soovib lihtsalt enne NHL-is kanda kinnitada.

Tegu võib lihtsalt olla tagasihoidlikusega. Klubil on igatahes juba suured lootused tekkinud.

"Ta suudab skoorida ja ka võimalusi tekitada," iseloomustas meeskonna uusimat liiget peamänedžer Jeff Gorton. "Usun, et ta võib kohe mängu saada. Oleme täna väga õnnelikud. Meil on mõned päris head noored ja saime abi veelgi juurde."

Kuigi Veseyt meelitasid New Yorki mitmed kuulsused, siis märkis mängumees ise, et see tema otsust ei mõjutanud.

Küll oli aga vägev klubipoolne lüke, kui meelitusvideosse pandi veel ka Liam Neeson ja tema kuulus lause.


Vesey on viimastel aastatel teine silmapaistev kolledžitalent, kelle Rangers vabaagentina endale korjanud. Kaks aastat tagasi ei jõudnud Kevin Hayes Chicago Blackhawksiga kokkuleppeni.

Kommentaarid