Peamänedžer Dorion usub, et Senators on playoffide meeskond

Ottawa Senators on viimasel kolmel aastal vaid korra põhiturniirilt lõpumängudele edenenud, ent kuna klubil on ambitsioonikas omanik, siis püsivad eesmärgid kõrgetena. Klubi uus peamänedžer Pierre Dorion usub, et senaatorite näol on tegu playoffide kaliibriga meeskonnaga.

(foto: Justin Tang/The Canadian Press)
Kui poleks olnud eelmise aasta kevade muinasjutulist minekut, siis võiks Senators hetkel vabalt kolmeaastase playoffide põua peal istuda. Lisaks on klubi pärast 2007. aasta finaalis Anaheim Ducksile allajäämist playoffides võitnud vaid ühe seeria. Aga see pole Kanada pealinnas tuju alla löönud.

"Tean, et mõnes organisatsioonis töötades pole sa mängijate suhtes objektiivne, kuna draftisid paljud neist ja oled mõned vahetustehingutega sisse toonud, aga minu arvates pole kahtlustki, et oleme playoffide kaliibriga meeskond," ütles Dorion nädalavahetusel.

Võrreldes mullusega on satsis kaks uut nägu. Oma karjääri ühed parimad aastad Ottawas veetnud Chris Kelly toodi vabaagendina tagasi ning New York Rangersisr hangiti Derrick Brassard. Meeskonnas ei jätka enam Alex Chiasson, Patrick Wiercioch ja karjääri lõpetanud Chris Phillips,

Suureks muutuseks on ka uus peatreener Guy Boucher, kelle kõrvale palgati lisaks abilisteks kõrgelt hinnatud treenerid. Nende seas Colorado Avalanche'i 1996. aastal Stanley karikani viinud Marc Crawford.

"Tegu arvatavasti minu klubis veedetud aja toimekaima suvega," lisas 2007. aastal Ottawas skaudina alustanud Dorion. "Meie jaoks oli eelmisel hooajal playoffidesse jõudmine vastuvõetamatu."

Senaatorid piirdusid mullu 85 punktiga ning eesmärgi täitmisest jäi puudu 11 silma. Viimase 15 täishooaja arvestuses on väiksema punktisaagiga lõpetatud vaid kaks korda.

Kommentaarid