Boudreaul on seoses Staaliga suured lootused

Pikalt Carolina Hurricanesi esindanud Eric Staal on tänaseks läbi New York Rangersi jõudnud Minnesota Wildi ridadesse ning on igati valmis uueks alguseks. Suured lootused on seoses temaga ka meeskonna peatreeneril Bruce Boudreaul.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Staal on viimased kaks hooaega väga kahvatult esinenud ja jõudis eelmisel hooajal näiteks 83 mänguga vaid 39 punktini (13+26). Ainult oma kollanoka aastal, hooajal 2003/04, oli tema ründeproduktiivsus tagasihoidlikum (31 punkti). Ent Boudreau ei muretse selle pärast.

"Arvan, et Eric teeb suurepärase aasta," ütles Wildi peatreener eile antud raadiointervjuus. "Arvan, et viimasel paaril aastal on olnud asjaolusid, mis pole tema jaoks sobinud. Kuid olen päris kindel, et ta on väga elevil Minnysse tuleku ja siin mängimise üle."

Boudreau on ka klubiga kolmeaastase lepingu teinud tsentrile koosseisus koha juba välja vaadanud.

"Ta alustab Zachiga (Parise) ja arvatavasti Charlie Coyle'iga. Eric ja Charlie on suured kutid. Zach näeb kõigist enim vaeva. Arvan, et sellest saab väga edukas kolmik. Vähemalt loodan seda," kirjeldas Boudreau oma plaane.

Parise oli läinud hooajal vaatamata 12-le vahele jäänud kohtumisele 25 väravaga teist aastat järjest Wildi suurim väravakütt. Coyle tegi 21 kolli ja 42 punktiga karjääri parima aasta. Potentsiaali näib kolmikul tõesti kõvasti olevat. Ja ehk aitabki see Staali tema endisele tasemele tagasi.


Kommentaarid