Ühe jalaga uksest väljas olnud Shattenkirk kipub Bluesi ridadesse jääma

Kevin Shattenkirkil on hakanud tiksuma lepingu viimane aasta ning end mitmekülgse kaitsemehena tõestanud ameeriklast on ees ootamas suur palgatõus. Aga seda ei saa tema tööandja St. Louis Blues endale lubada, sest palgalehel on juba Jay Bouwmeesteri ja Alex Pietrangelo näol kaks kõrgepalgalist kaitsjat. Kuid lahkuminek ei olegi järsku enam aktuaalne. Vähemalt praegu mitte.

(foto: tsn.ca)
Blues lehvitas kõvasti 2011. aastal meeskonda saabunud mängumehe nime tänavuse drafti ajal ringi ja Shattenkirki agent rääkis samuti klubivahetuse lootustest. Lõpuks jäi aga kaks hooaega järjest 44 punkti kogunud kaitsja siiski paigale. Väidetavalt seetõttu, et Bluesi poolt küsitud hind oli liiga kõrbe.

Shattenkirk jõudis eelmisel hooajal väravate osas 14-ga uue rekordini ning kordas karjääri tippmarki ülekaalu punktide arvestuses (26). Sel põhjusel on omakorda tema nõudmised Bluesi jaoks liialt suured.

Nüüd aga tundub, et katkestatud on nii lepingujutud kui ka müügiplaanid.

"Need hakkasid drafti ajal elama täiesti oma elu," on Bluesi peamänedžer Doug Armstrong kuulujuttude kohta öelnud. "Ta on endiselt üks Blue ja oleme rõõmsad, et ta meil on ning ootame temalt head aastat."

Viimase kolme hooaja jooksul keskmiselt 0.63 punkti mängus kogunud Shattenkirk võtab klubi palgafondist enda alla 4.25 miljonit ja talle tuleb uuel hooajal reaalset raha maksta 5.2 miljonit. Bluesi jaoks kujuneb tema teenete säilitamine praktiliselt võimatuks. Kuid hooaega peaks ta siiski just selle meeskonna särgis alustama.

Kommentaarid