Winnipegis määrati uueks kapteniks Blake Wheeler

Veebruari lõpus Andrew Laddi maha ärimise järel kaptenita jäänud Winnipeg Jets sinijakke tegema ei hakka ning läheb uuele hooajale vastu uue valikuga. C-täht pannakse Blake Wheeleri rinnale. Abikapteniteks määrati Dustin Byfuglien ja Mark Scheifele.

(foto: Bruce Fedyck/US Presswire)
Täna 30-aastaseks saanud Wheeler on pärast klubi Atlantast Winnipegi kolimist olnud meeskonna parim nii mängude (371), väravate (116), söötude (197) kui punktide (313) osas. Karjääri Bostonis alustanud ründaja on seni kokku kirja saanud 615 mängu, 173 väravat ja 440 punkti.

"Minu jaoks on see ilmselgelt tohutu au," muljetas Wheeler pärast otsusest teada saamist. "Ootan põnevusega võimalust olla meeskonna liider. Kuid need ei saa olema vaid meie kolm, meil on riietusruumis suurepärane grupp mehi."


"Blake Wheeler on selle meeskonna kapten, kuna ta on selle välja teeninud," kommenteeris peatreener Paul Maurice, lisades et Wheeleri suguse mängija omamine on klubi jaoks uskumatu kingitus.

Kaheksa NHL-is veedetud hooaja jooksul vaid seitsmest mängust puudunud ameeriklase leping klubiga kestab 2019. aasta suveni.

Kommentaarid