Canadiensi mängijad rõõmustavad, et ei pea enam Weberi vastu mängima

Kui P.K. Subban tegi ammu oma esimese visiidi uude pesitsuspaika ära, siis Nashville Predatorsi poolt tema vastu vahetatud Shea Weber jõudis alles sel nädalal Montreali. Canadiensi uusim mängumees tekitab meeskonnakaaslaste hulgas palju elevust.

(foto: Getty Images)
Weberist saab Canadiensi ajaloos 21. mängija, kes #6 särki hakkab kandma. Pühapäeval 31-aastaseks saav kaitsemees on uute meeskonnakaaslaste poolt avasüli vastu võetud.

"Tunnen teda juba mõned aastad ja tean, et ta on kõva iseloomuga tüüp, kes annab meie hokimeeskonnale palju juurde," ütles täna Carey Price, kes on sarnaselt Weberiga pärit Briti Columbia provintsist. "Olen väga õnnelik, et selline vend hakkab minu ees mängima. Ta annab endast tunda nii jääl kui sealt eemal. Ta teeb vastaste elu igal õhtul kibedaks ja ootan kindlasti põnevusega seda, et ta mängib minu ees."

Price on Weberiga ühte satsi juba ka kuulunud, kui 2014. aastal aidati Kanada olümpiakullani.

Brendan Gallagher usub, et kahe olümpiakullaga kaitsemees kohaneb muretult eluga uues klubis.

"Ma ei arva, et Shea Weberil tekib probleeme kohanemisega, ta on selleks piisavalt kogenud." sõnas 24-aastane ründaja. "Ta on liigas piisavalt kaua mänginud. Ta on osalenud suurtes playoffide kohtumistes ja kuldmedaliga finaalides. Minu arvates pole kullamängus Kanada särgi selga tõmbamisest suuremat survet. Ta mõistab, kuidas nende olukordadega toime tulla. Arvan, et ta saab hakkama."

Soojalt on liigas 11 hooaega mänginud mehe vastu võtnud isegi Andrew Shaw, kelle kaks roiet Weber 2014. aasta playoffide ajal katki tegi.


Kahtlemata on just Shaw Canadiensi meestest kõige õnnelikum, et ei pea enam Weberi vastu mängima, vaid saab seda teha koos temaga ühes meeskonnas.

Kommentaarid