Tavares ei kavatse Islandersist lahkuda

Läinud hooajal oli meil Steven Stamkose lepingusaaga ja peagi on see meil seoses John Tavaresega. New York Islandersi kaptenil on lepingut veel kaks aastat järgi, aga juba on liikvel mitmeid spekulatsioone. Neist enamus muidugi seoses Toronto Maple Leafsiga. Samas ei kavatse Tavares oma sõnade kohaselt klubist lahkuda.

(foto: reuters.com)
Islandersi poolt 2009. aasta draftis esimesena valitud ründaja alustas karjääri NHL-i ühe halvima meeskonna rivistuses, kuid viimaste aastate areng on julgustav ning vaikselt võib juba unistada ka klubi viiendast karikavõidust.

"Mul pole mitte ühtegi põhjust Islandersist lahkumiseks ja arvan, et meil on suurepärane kooslus ning meeskond, mis võib sel aastal midagi erilist teha," ütles Tavares nädalavahetusel. "Olen alati Long Islandile armastust avaldanud. Siit sai kõik alguse. Tahaksin mulle antud võimaluse täielikult täita ja võita Stanley karika."

"On haruldane, et mängijad veedavad kogu karjääri ühes klubis. Ilmselgelt on veel palju aega minna, aga naudin Long Islandil mängimist, armastan kapteniks olemist ja mind on siin väga hästi koheldud. Kõik siinsed inimesed ja fännid on mind alati toetanud."

Islanders jõudis aprillis üle 23 aasta esimese playoffide seeria võiduni ning otsustavas kohtumises oli kangelaseks loomulikult Tavares ise, tehes teisel lisaajal 2-1 skooriga lõppenud matšis mõlemad oma meeskonna väravad.



"Selle raske seeria võitmine andis meile usku, et meil on kvaliteeti minemaks lõpuni välja," sõnas Tavares Florida Panthersi alistamise kohta.

Ühe teooria kohaselt jätkab Stamkos Tampas lihtsalt seetõttu, et Leafs ei tahtnud teda piisavalt palju endale. Teravam pilk olevat peale pandud just Tavaresele. Ent praegu näib, et tema endale meelitamine saab üsna keeruline olla.

Islanders võib alates järgmise aasta 1. juulist hakata Tavaresega pidama lepingukõnelusi. Kõik teised klubid peavad 2018. aasta suveni ootama.

Kommentaarid