Ootamatu külaline: Crosby ilmus fänni ukse taha autogrammi andma

Sidney Crosby tähistas pühapäeval oma 29. sünnipäeva ning selle ajal ilmes üks päris uskumatu lugu. Pittsburgh Penguinsi kapten läks isiklikult ühele perekonnale külla, et viia täide soov, mis jäi kolm nädalat tagasi koduse karikaparaadi ajal täitmata.

(foto: cbc.ca)
Patricia Lingley-Pottie oli ühel augustipäeval ootamas külla kaabeltelevisiooni tehnikut, kui järsku lasi uksekella hoopis Crosby. Seda tänu autogrammi palvega sildile, mille tema abikaasa Darryl maja juurde teeäärde asetas ajal, mil Crosby Stanley karikaga lähedal olevast kodulinnast Cole Harbourist läbi käis.

Silt oli püsti terve nädalajagu, ent algselt pidi siiski autogrammist suu puhtaks pühkima.

"Seda ära võttes mõtlesin, et eks ta oli arvatavasti hõivatud ja kindlasti ei olnud ma pahane, kui ta seda ei näinud. Arvatavasti oli ta lihtsalt hõivatud ja pidi käima miljonis erinevas kohas ning palju oli teoksil," kirjeldas Darryl Pottie oma emotsioone.

Perepea polnud pettunud isegi selle peale, et teda töö tõttu kodus polnud, kui Crosby lõpuks siiski külla tuli.

"Ta allkirjastas mu särgid ja see on uskumatu," ütles Pottie.

(foto: cbc.ca)
"Olin lihtsalt šokeeritud, täitusin rõõmuga," kirjeldas proua Pottie #87-ga kohtumist.

Igapäevaselt laste vaimse tervise programmi vedav Lingley-Pottie leidis 20-minutilise kohtumise käigus Crosbyga mitu jututeemat.

"Ta on täiesti tavaline, meeldiv inimene, kes on väga siiras ja viisakas. Ta näitas selgelt huvi üles, kuna küsis tütrelt küsimusi hoki kohta ja liiga kohta, kus ta mängib," ütles Lingley-Pottie.

Crosby külaskäik jättis kahe tütrega perekonnale väga sügava mulje.

"Ta on maailma parim hokimängija, hämmastav tüüp, selle spordiala tõeline saadik, rahvusvaheline superstaar ja ta leiab aega sõitmaks ühe kuti maja ette, et panna särgile autogramm. See on lihtsalt hämmastav," lisas Pottie.

Kommentaarid