Sam Gagner jätkab Columbuses

Karjääri esimesed seitse hooaega Edmonton Oilersi värvides veetnud Sam Gagner leiab end uueks hooajaks lühikese aja jooksul juba kolmandast erinevast klubist. Kaks suve tagasi Arizonasse rännanud ründaja on läbi Philadelphia Flyersi jõudnud Columbus Blue Jacketsi ridadesse.

(foto: scoopnest.com)
2012. aastal Wayne Gretzkylt Oilersi punktiseeria rekordi (10 mängu) üle löönud Gagner sõlmis sinijakkidega aastase lepingu, mille väärtuseks 650 000 dollarit. 2007. aasta drafti 6. valik on pidanud alla neelama valusa palgakärpe. 2013. aasta suvel tehtud leping tõi talle kolme hooajaga 14.4 miljonit ehk keskmiselt 4.8 miljonit.

10. augustil 27-aastaseks saava kanadalase aktsiad on vabalanguses olnud, kuid Blue Jacketsi peamänedžer Jarmo Kekäläinen usub endiselt tema võimetesse.

"Sam on teinud üle 350 punkti ja löönud NHL-is kaasa rohkem kui 600 mängus ning ta on endiselt noor mängija, kes võib meie meeskonnas olla korralik panustaja. Ta on talendikas paremakäeline tsenter, kes lisab meile sellel positsioonil oskuslikust ja sügavust," rääkis soomlane meeskonna värskeima liikme kohta.

Täpsemalt on Gagneril kirjas 615 mängu ja 352 punkti (124+228). Läinud hooajal piirdus ta aga 53 mängus vaid 16 silmaga (8+8) ning langes korraks isegi AHL-i. Mees, kes korjas mõned aastad tagasi ühest mängust kaheksa punkti, on valusalt kukkunud.

Kommentaarid