Karikafinaalis mänginud Spaling jätkab karjääri Šveitsis

Veebruaris Toronto Maple Leafsist hangitud Nick Spaling kujunes San Jose Sharksi jaoks hindamatu väärtusega meheks, kui tegi kaasa kõik 24 playoffide kohtumist, mis tipnesid klubi ajaloo esimese Stanley karikavõitluste finaaliga. Ometi ei saanud 27-aastane ründaja Sharksilt ega ka mitte üheltki teiselt NHL klubilt uut lepingut ja nii jätkab ta karjääri Šveitsi liigas.

(foto: Ezra Shaw/Getty Images)
2014/15 hooajal Pittsburgh Penguinsi särki kandnud ja enne seda pikalt Nashville Predatorsi esindanud Spaling tegi Genfi Servette'iga aastase lepingu. Tegu klubiga, mis lõpetas eelmise hooaja juustumaal pronksiga.

NHL-is mänginud meestest ootavad Spalingut GSHC-s ees Mike Santorelli, kes veetis eelmise hooaja Anaheim Ducksi ridades ja Jim Slater, kellel selja taga ligi 600 kohtumist Winnipeg Jetsi/Atlanta Trasheri eest, neist viimane hooajal 2014/15.

Spalingu kogu NHL-i karjääri numbriteks on 437 põhihooaja mängu, 52 kolli ja 124 punkti.

Lisaks Spalingule ja Santorellile on eelmisel hooajal NHL-is olnud mängijatest Šveitsi liigasse kolinud ka kahekordne karikavõitja Kris Versteeg (SC Bern), Mark Arcobello (SC Bern) ja Dustin Jeffrey (Lausanne HC),

Kommentaarid