Radulov toob Paciorettyl kananaha ihule

Montreal Canadiensi mängijad loodavad palju Shea Weberilt ning sama kehtib ka teise suvise suure täienduse Aleksandr Radulovi kohta. Meeskonna kapten Max Pacioretty on osa puhkusest veetnud YouTube'is, kus Radulovi videote vaatamine on talle kananaha ihule toonud.

(foto: tsn.ca)
Radulov tegi Canadiensiga suve alguses üheaastase lepingu, mis toob ta üle nelja aasta NHL-i tagasi. Pacioretty ei jõua temaga koos mängimist ära oodata.

"Võimalik, et ta on oskuste poolest hetkel maailma TOP 5 seas," ütles Pacioretty nädala keskel peetud Canadiensi peatreeneri Michel Therrieni heategevuslikul golfiturniiril. "Kohe kui ta hankisime, läksin YouTube'i tema tipphetki vaatama ja kananahk tuli ihule, kuna see vend on üks maailma oskuslikumaid mängijad. Olen väga elevil, et saan koos temaga mängida."


Mullu kohutava hooaja teise poolega playoffide konkurentsist langenud ja lõpuks idakonverentsis vaid kolme meeskonda edestanud Canadiens läheb uuele hooajal enesekindlalt vastu.

"Arvan, et saame aastat mulluse tõttu alustada suurema tähelepanuta, kuid kui võtta ette meie koosseis, siis meeldib meile väga meeskond, mille jääle paneme," jätkas Pacioretty. "Parandasime kõiki valdkondi, mis parandamist vajasid. Meie ülekaal polnud eelmisel aastal piisavalt hea ja peame seda parandama."

Radulovi ja Weberiga võib kindlasti loota, et viimased kaks aastat liiga tagumises kümnes lõpetanud ülekaal saadakse korralikult käima.

Seejuures väärib veel märkimist, et Therrieni golfiturniiriga on alates 2013. aastast heategevuseks kogutud ligi 600 000 dollarit.

Kommentaarid